![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mesajul meu demai sus era adresat lui 0RTODOX4LIFE, nu Mirelei. Iertare de confuzie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Draga Anca,(virgula)Barack este...... Adica sa iti transmit tie acest mesaj,fiind cam singura care intelege ce se intampla.Nu te supara,pur si simplu am gresit unde am pus virgula,of,iarta-ma,eu te respect mult si sper sa ma intelegi ca am gresit unde am pus virgula,iarta-ma! Uite ca sa te inveselesc putin :) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ortodox4life, m-am bucurat intr-atat mesajul tau incat nu am mai stat sa ma impiedic de o virgula lipsa; am pus-o eu unde ii era locul, asa ca stai linistit, nu ma supar eu cu una cu doua... Iti multumec pentru imaginile graitoare. Cum se dau oamenii de gol, prin semnele pe care le fac.
Si da, o viata plina de dragoste incepe cu Dumnezeu, nu altfel. Iti multumesc pentru trandafir si pentru frumoasele cuvinte! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
“Barack Obama este primul presedinte GAY” | Laura19 | Homosexualitatea | 11 | 12.06.2012 10:03:27 |
Barack Obama , a intors spatele lui Dumnezeu ! | cristiboss56 | Generalitati | 34 | 29.11.2011 19:28:48 |
Obama cere ajutor lumii!!! | andreicozia | Teologie si Stiinta | 1 | 09.05.2010 20:47:32 |
"Facand fapta buna asteapta ispitire cu suferinta | dorinastoica14 | Intamplari adevarate | 49 | 05.09.2008 17:19:35 |
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 01:13:20 |
|