Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2009, 23:10:18
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit ...psalmii pot continua...

[SIZE=5]Psalmul 24
[/SIZE]
[SIZE=5]1.[/SIZE][SIZE=5]Către Tine, Doamne, am ridicat sufletul meu, Dumnezeul meu. [/SIZE][SIZE=5]2.[/SIZE][SIZE=5]Spre Tine am nădăjduit, să nu fiu rușinat în veac, nici să râdă de mine vrăjmașii mei. [/SIZE][SIZE=5]3.[/SIZE][SIZE=5]Pentru că toți cei ce Te așteaptă pe Tine nu se vor rușina; să se rușineze toți cei ce fac fărădelegi în deșert. [/SIZE][SIZE=5]4.[/SIZE][SIZE=5]Căile Tale, Doamne, arată-mi, și cărările Tale mă învață. [/SIZE][SIZE=5]5.[/SIZE][SIZE=5]Îndreptează-mă spre adevărul Tău și mă învață, că Tu ești Dumnezeu, Mântuitorul meu, și pe Tine Te-am așteptat toată ziua. [/SIZE][SIZE=5]6.[/SIZE][SIZE=5]Adu-ți aminte de îndurările și milele Tale, Doamne, că din veac sunt. [/SIZE][SIZE=5]7.[/SIZE][SIZE=5]Păcatele tinereților mele și ale neștiinței mele nu le pomeni. [/SIZE][SIZE=5]8.[/SIZE][SIZE=5]După mila Ta pomenește-mă Tu, pentru bunătatea Ta, Doamne. [/SIZE][SIZE=5]9.[/SIZE][SIZE=5]Bun și drept este Domnul, pentru aceasta lege va pune celor ce greșesc în cale. [/SIZE][SIZE=5]10.[/SIZE][SIZE=5]Îndrepta-va pe cei blânzi la judecată, învăța-va pe cei blânzi căile Sale. [/SIZE][SIZE=5]11.[/SIZE][SIZE=5]Toate căile Domnului sunt milă și adevăr pentru cei ce caută așezământul Lui și mărturiile Lui. [/SIZE][SIZE=5]12.[/SIZE][SIZE=5]Pentru numele Tău, Doamne, curățește păcatul meu că mult este. [/SIZE][SIZE=5]13.[/SIZE][SIZE=5]Cine este omul cel ce se teme de Domnul? Lege va pune lui în calea pe care a ales-o. [/SIZE][SIZE=5]14.[/SIZE][SIZE=5]Sufletul lui întru bunătăți se va sălășlui și seminția lui va moșteni pământul. [/SIZE][SIZE=5]15.[/SIZE][SIZE=5]Domnul este întărirea celor ce se tem de El, așezământul Lui îl va arăta lor. [/SIZE][SIZE=5]16.[/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]Ochii mei sunt pururea spre Domnul că El va scoate din laț picioarele mele.[/COLOR] [/SIZE][SIZE=5]17.[/SIZE][SIZE=5]Caută spre mine și mă miluiește, că părăsit și sărac sunt eu. [/SIZE][SIZE=5]18.[/SIZE][SIZE=5]Necazurile inimii mele s-au înmulțit; din nevoile mele scoate-mă. [/SIZE][SIZE=5]19.[/SIZE][SIZE=5]Vezi smerenia mea și osteneala mea și-mi iartă toate păcatele mele. [/SIZE][SIZE=5]20.[/SIZE][SIZE=5]Vezi pe vrăjmașii mei că s-au înmulțit și cu ură nedreaptă m-au urât. [/SIZE][SIZE=5]21.[/SIZE][SIZE=5]Păzește sufletul meu și mă izbăvește, ca să nu mă rușinez că am nădăjduit în Tine. [/SIZE][SIZE=5]22.[/SIZE][SIZE=5]Cei fără răutate și cei drepți s-au lipit de mine, că Te-am așteptat, Doamne. [/SIZE][SIZE=5]23.[/SIZE][SIZE=5]Izbăvește, Dumnezeule, pe Israel din toate necazurile lui. [/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5]Psalmul 26
[/SIZE]
[SIZE=5]1.[/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]Domnul este luminarea mea și mântuirea mea; de cine mă voi teme?[/COLOR] [/SIZE][SIZE=5]2.[/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]Domnul este apărătorul vieții mele; de cine mă voi înfricoșa?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5]3.[/SIZE][SIZE=5]Când se vor apropia de mine cei ce îmi fac rău, ca să mănânce trupul meu; [/SIZE][SIZE=5]4.[/SIZE][SIZE=5]Cei ce mă necăjesc și vrăjmașii mei, aceia au slăbit și au căzut. [/SIZE][SIZE=5]5.[/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]De s-ar rîndui împotriva mea oștire, nu se va înfricoșa inima mea.[/COLOR][/SIZE][SIZE=5]6.[/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]De s-ar ridica împotriva mea război, eu în El nădăjduiesc[/COLOR]. [/SIZE][SIZE=5]7.[/SIZE][SIZE=5]Una am cerut de la Domnul, pe aceasta o voi căuta: să locuiesc în casa Domnului în toate zilele vieții mele, [/SIZE][SIZE=5]8.[/SIZE][SIZE=5]Ca să văd frumusețea Domnului și să cercetez locașul Lui. [/SIZE][SIZE=5]9.[/SIZE][SIZE=5]Că Domnul m-a ascuns în cortul Lui în ziua necazurilor mele; m-a acoperit în locul cel ascuns al cortului Lui; [/SIZE][SIZE=5]10.[/SIZE][SIZE=5]Pe piatră m-a înălțat. Și acum iată, a înălțat capul meu peste vrăjmașii mei. [/SIZE][SIZE=5]11.[/SIZE][SIZE=5]Înconjurat-am și am jertfit în cortul Lui jertfă de laudă. Îl voi lăuda și voi cânta Domnului. [/SIZE][SIZE=5]12.[/SIZE][SIZE=5]Auzi, Doamne, glasul meu cu care am strigat; miluiește-mă și mă ascultă. [/SIZE][SIZE=5]13.[/SIZE][SIZE=5]Ție a zis inima mea: Pe Domnul voi căuta. Te-a căutat fața mea; fața Ta, Doamne, voi căuta. [/SIZE][SIZE=5]14.[/SIZE][SIZE=5]Să nu-ți întorci fața Ta de la mine și să nu Te abați întru mânie de la robul Tău; [/SIZE][SIZE=5]15.[/SIZE][SIZE=5]Ajutorul meu fii, să nu mă lepezi pe mine și să nu mă lași, Dumnezeule, Mântuitorul meu. [/SIZE][SIZE=5]16.[/SIZE][SIZE=5]Că tatăl meu și mama mea m-au părăsit, dar Domnul m-a luat. [/SIZE][SIZE=5]17.[/SIZE][SIZE=5]Lege pune-mi mie, Doamne, în calea Ta și mă îndreptează pe cărarea dreaptă, din pricina vrăjmașilor mei. [/SIZE][SIZE=5]18.[/SIZE][SIZE=5]Nu mă da pe mine pe mâna celor ce mă necăjesc, că s-au ridicat împotriva mea martori nedrepți și nedreptatea a mințit sieși. [/SIZE][SIZE=5]19.[/SIZE][SIZE=5]Cred că voi vedea bunătățile Domnului, în pământul celor vii. [/SIZE][SIZE=5]20.[/SIZE][SIZE=5]Așteaptă pe Domnul, îmbărbătează-te și să se întărească inima ta și așteaptă pe Domnul. [/SIZE]
Vechi 28.01.2009, 23:11:45
geo.nektarios's Avatar
Senior Member

Implicit

[SIZE=3]... sa nu ne temem fratilor!!! Cu Hristos inainte!!! AMIN!!![/SIZE]
[SIZE=3]Sa fiti binecuvantati!!![/SIZE]
Vechi 28.01.2009, 23:33:32
geo.nektarios's Avatar
Senior Member

Implicit

[SIZE=4]...ne vaitam prea mult pt acest "bob de orez"... si asta numai din lipsa CREDINTEI DEPLINE in Dumnezeu! CINE E CU HRISTOS NU ARE DE CE SA SE TEAMA!!! scurt si cuprinzator!!! "Domnul ma paste si NIMIC nu-mi va lipsi"! ce tot atatea vaiete? pai ce suntem fratilor? CREDNCIOSI sau CREDULUI??? CREDINCIOSII sunt ca STANCA NECLINITA in furtuna iar credulii ca trestia in vant, acum in stanga acum in dreapta, acum in fata acum in spate! Asa ne aratam credinta? sau nu avem credinta? NU accept pe ca vreau sa FIU cu Hs, si gata! Ce imi va face? mi-e teama de chinuri? nu au decat! Ce pierdere si ce castig au de la mine? E mai important sa imi CURAT sufletul de pacate prin Sf.Spovedanie si Sf.Impartasanie caci cine e unit cu Hs ii va spune El ce trebuie sa faca, NU ARE TEAMA DE NIMIC, si ii va USURA tot chinul de va fi muncit!!! Cui ii e teama de chinuri??? ori suntem LASI ori suntem CREDINCIOSI???

spune o cantare "Sunt copil al lui Hristos, si eu cant pe cale, nu mi-e frica de nimic, cu Iisus eu sunt scutit" - de rele! Asa ca si EU sunt copilul lui Hs si MERG PE CALE fara frica de cel rau, ca Il am pe HS LANGA MINE![/SIZE]
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58