@vsovi
Imi cer scuze dar modul de exprimare pe care il aveti este foarte greu de citit. ț devine tz, ș devine sh, samd.
Daca aceasta este optiunea dvs. ok. Eu cred doar ca ar fi mai simplu daca v-ati exprima fara diacritice ori cu diacritice dar nicidecum cu inlocuitori. Oricum e alegerea dvs.
Revenind la problema. Interesul lor nu este DOAR sa urmareasca fiecare om unde e si ce face ci sa poata avea controlul asupra a ceea ce face omul.
Banii fizici vor disparea. Acest lucru se petrece deja in toate tarile europene. Chiar si in aceasta criza se vorbeste despre o lipsa de cash. Iar acesti bani fizici vor fi inlocuiti de bani electronici.
Odata trecut la sistemul cu bani electronici s-a terminat cu multe aspecte. In orice moment se cunoaste cati bani ai, se pot lua impozitele pe loc, taxele si un individ poate fi suprimat in acest fel imediat. Individul nu mai detine nimic. El are un numar de unitati monetare dar care nu ii apartin fizic ci sunt in sistem.
Dracul mizeaza pe ideea ca omul nu isi schimba usor obiceiurile. Omul e dispus sa renunte la un pic de libertate si sa ia un card bancar decat sa plece in pustie. Apoi de la cardul bancar la cardul total (adica un card care e si id si pasaport si card bancar si altele). Iar de la cardul total la cip mai e un pas. Se joaca o partida de sah in care nu poti evita matul daca nu iesi din regulile sistemului.
Numai printr-un trai simplu se poate sari din acest carusel al mortii.
Domnule vsovi am vazut ca ati spus ceva de 6 trambite care au sunat. Puteti da niste detalii?
Multumesc
|