Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2009, 19:50:46
eduardd
Guest

Smile

Mihai, mai mult sau mai putin e grav faptul ca televiziunea este manelizata. E foarte simplu, nu iti place ce vezi acolo? Inchizi televizorul. Grav (cu adevarat) este ca ne conduc oameni ca acest "crestin ortodox" Silviu Prigoana care a declarat deschis chiar si asta seara ca este MASON desi se considera pe sine.... ortodox ( ba chiar are acte..ceritificat de botez ortodox) Si totusi.. a declarat ca, el VREA cip, ba chiar i se pare o masura de siguranta foarte benefica! Sa mi se puna cip ACUM in mana a spus la emisiune. Sa mi se puna ACUM , eu sunt de acord.. Ei bine, acum gandeste-te ca acesti oameni ( ce ne conduc spre democratie si modernism, dehh am vrut Europa, UE..civilizatie..) au puterea [COLOR=Red]sa decida[/COLOR] in locul tau...din pacate... Acum, nadajduim sa isi tina promisiunea...desi...ma indoiesc...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Impactul mass-media asupra psihismului si vietii spirituale Delirul Biserica Ortodoxa si Massmedia 24 25.03.2015 23:32:44
Mass media care transforma criminalul in victima Erethorn Generalitati 93 18.05.2011 23:18:46
Mass-media mijloc de pierzare a sufletului Rodica50 Intrebari utilizatori 21 27.11.2010 19:04:20
Mesaje subliminale in muzica si mass media diveinthesky Generalitati 40 27.06.2010 23:09:09
mass-media si batjocorirea crestinismului alexandra28again Stiri, actualitati, anunturi 11 17.05.2008 21:58:04