Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2009, 10:11:13
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
cu ce te impiedica faptul ca EU cred in astfel de momente???? Chiar de nu am vazut CRED ca sunt! Si acum am vazut si m-am cutremurat... daca as fi fost la fel de impietrit NU mai spuneam nimic! Dar mi-am dorit sa vad asa ceva... cum mi-am dorit sa vad cateva clipe din viata unui sfnat... si am vazut o filmare cu Fericitul IACOV TSALIKIS si am ramas mut... cum impartesea la Sf.Liturghie... am crezut ca si mor... Dar voi nu va dati seama de asemenea lucuri? Daca ai fi vazut scene din Sf.Scritura reale, nu ai fi crezut, ca nu a fost posibil... dar Dumnezeu ingaduie asa ceva, NU sunt atat de NAIV ca sa nu am trezvia sau discernamantul dintre necurat si sfant! INASI SUFLETUL TAU SIMTE ASTA!!! in fine..,. stiu si de necuratia demoniceasca care face orice pt a insela un om... dar eu NU am simtit tulburare si aci nu e vb de vedenie, ci de ceva REAL!!! Daca ai citi tot la Sf.Parinti, nu mai stiu care spune, sper sa imi aduc aminte, ca atunci cand vin dracii in chip de lumina te simti extrem de tulburat si o neliniste si ceva nu iti da pace starea asta ciudata inseamna ca a e demon, ori eu nu am simtit asa ceva ci umilinta si mi-am recunoscut starea de pacatosenie in care sunt si ca am mult de lucrat la mantuirea mea... IARTA_MA!!!
Nenumăratele mărturii din viețile Sfinților, din Pateric, ne aduc la cunoștință că: „ Celor înșelați diavolul le dă chiar imbold de efort ascetic, de credință și de fapte bune...înfăptuind astfel o evlavie diabolică cu care se silesc să înșele chiar și pe cei aleși” (Pateric, cap. 8)

În „Pravila Bisericească” scrie următoarele: „ Vedeniile sunt posibile și astăzi și sunt credincioși care se învrednicesc cu adevărat să aibă vedenii bune, însă ele sunt cazuri rare, suportate de oameni care au ajuns la un mare nivel de viață duhovnicească, susținut de o deosebită luminare harică și de o rugăciune permanentă...Vedeniile înșelătoare sunt acelea născocite de diavol prin îngăduirea lui Dumnezeu, din pricina nesincerității omului și a păcatelor tăinuite. El angajază starea sufletelor bolnave, nesincere, neascultătoare și cuprinse de urâciune față de tot ce nu este pe placul lor, indiferent de binele în sine...”

"Orice incredintari primesti,vino cu ele sa intrebi nu numai pe Domnul,ci si pe frati,pentru ca nu cumva sa alergi sau sa fi alergat in zadar(Gal.1,22).Orice descoperiri ti s-ar face de catre vreo-un duh,orice profetii ti-ar fi insipirate,orice adevaruri ti s-ar fi luminat,orice glas ti-ar vorbi,vino cu ele si le adu la cunostinta fratilor tai,cere-le pararea,primeste sfatul si asculta-le indrumarea,fiindca numai atunci nu gresesti si numai atunci poti fi linistit si incredintat ca nu esti intr-o cursa a diavolului si nu vei fi atras intr-o primesjdie a lui".

Episcopul Ignatie Briancianinov ne avertizeaza:Este o mare inselaciune sa crezi ca nu esti inselat!

In astfel de vremuri in care traim,avertismentele Domnului Iisus,cu privire la vremurile de pe urma,sa cerem Lui Dumnezeu,prin rugaciune neancetata sa ne daruiasca intelepciunea pentru a putea face fata inselaciunilor timpului de pe urma,ramanand statornici adevarului,inarmati cu armele luminii si sunand din goarna cuvantului Lui Dumnezeu,ca niste adevarati oastasi ai Lui Hristos!

Chair starea ta de agiatie si neliniste(care se vede din felul in care scri)arata ca esti in inselare.O stare de bucurie de la Dumnezeu nu poate fi exprimata prin starea cu care scri tu.Daca nu poti asculta sfaturile sfintilor parinti cu privire la vedenii atunci este alegerea ta.Sa nu te superi,am incercat sa te ajut.Numai scriu nimic pe tema acestui subiect.Daca vrei sa vezi cu adevarat o minune priveste la chipul acestui om,mai ales la poza de la final(o sa vezi ce lumina emana din fata sa):

http://ca.youtube.com/watch?v=4r5lC4...e=channel_page

<SPAN style="FONT-STYLE: italic"><SPAN style="FONT-STYLE: italic">Domnul sa te lumineze!

<SPAN class=postbody><SPAN lang=RO>

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Adormirea Maicii Domnului dan73 Generalitati 3 05.07.2012 16:22:32
Adormirea Macii Domnului Bogdan N Generalitati 0 15.08.2011 12:48:47
Adormirea Maicii Domnului partenie Diverse Sarbatori 20 15.08.2009 21:19:08
Adormirea Maicii Domnului Laurentiu Diverse Sarbatori 1 15.08.2008 20:25:15
adormirea maicii domnului Pupi Generalitati 1 12.08.2008 13:13:16