![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci este un articol preluat de pe acest blog. Autorul este un anume anonim (Anonimul spune...) Mi-a placut punctul lui de vedere. Adresa exacta:http://rafaeludriste.blogspot.com/20...97809040732775 |
|
|
|||
|
|||
|
Defapt, a fost o lipsa de atentie, si greseala e a mea. Scuze Simona.
Bun, ati vazut ca se poate gandi mai departe; respectiva persoana nu a fost lasata cuprinsa de frica, si a putut sa gandeasca mai profund. Cel putin asa ar trebui sa gandeasca mai multe milioane de romani. Sa nu ne grabim sa judecam rapid ceva, sa spunem nu stiu ce; cugetati.. cugetati.. intrebati-va ...cautati si veti afla ... rabdare ... studiu neintrerupt ... putin cate putin. |
|
|
|||
|
|||
|
Poate a fost timpul sa ne marturisim credinta.
Poate ar fi timpul acum sa ne linistim si sa ne rugam. Haideti sa zicem in fiecare zi o rugaciune in plus. Sa ne rugam pentru Sfintii nostri. Nu credeti ca ei sunt cei mai expusi? Apocalipsa (13-7): ,Și i s-a dat să facă război cu sfinții și să-i biruiască și i s-a dat ei stăpânire peste toată seminția și poporul și limba și neamul.'' Apocalipsa (13-8),,Și i se vor închina ei toți cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului celui înjunghiat.'' Apocalipsa (13-9) ,,Dacă are cineva urechi - să audă! '' Apocalipsa (13-10) ,,Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea și credința sfinților.'' |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 03:13:34 |
| Semneaza petitia impotriva documentelor electronice ce contin microcip | tot-Laurentiu | Generalitati | 61 | 13.08.2010 09:36:23 |
| Pasaport electronic (cu microcip) din 2009 | tot-Laurentiu | Generalitati | 97 | 18.11.2009 18:17:37 |
| Calendar Electronic | DaniUK | Generalitati | 0 | 17.08.2009 13:25:29 |
| noile pasapoarte si noile permise auto | g_giorgian | Generalitati | 18 | 25.09.2008 20:01:17 |
|
|