Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2009, 18:49:45
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
Crestin_Simona scria ....

Partea 5 rog a fi argumentata; sa nu uitam ca sunt si stangaci, iar omul face lucruri complexe, in care foloseste mai mult decat doar mainile.
Punctul 6 : cum influenteaza ce pun in frunte gandurile mele ? Mai exact un semn, un cip.
Nu doresc trimitere la pasajele biblice, ci modul personal de interpretare; sa vedem cunostintele de electronica/anatomie/parapsihologie/etc.
Punctul 8 : frica nu e buna; frica naste monstri; o fire calma si o minte treaza invinge si pe naiba.
Punctul 9 : cum iti dai seama ca ai interpretat bine?
Imi cer scuze ca te-am indus in eroare. Titlul era: Preluat de pe http://rafaeludriste.blogspot.com/20...na-cere-explic
Deci este un articol preluat de pe acest blog.
Autorul este un anume anonim (Anonimul spune...)
Mi-a placut punctul lui de vedere.
Adresa exacta:http://rafaeludriste.blogspot.com/20...97809040732775
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 20:08:06
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Defapt, a fost o lipsa de atentie, si greseala e a mea. Scuze Simona.
Bun, ati vazut ca se poate gandi mai departe; respectiva persoana nu a fost lasata cuprinsa de frica, si a putut sa gandeasca mai profund. Cel putin asa ar trebui sa gandeasca mai multe milioane de romani. Sa nu ne grabim sa judecam rapid ceva, sa spunem nu stiu ce; cugetati.. cugetati.. intrebati-va ...cautati si veti afla ... rabdare ... studiu neintrerupt ... putin cate putin.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 20:10:57
Crestin_Simona
Guest

Implicit Poate...?

Poate a fost timpul sa ne marturisim credinta.
Poate ar fi timpul acum sa ne linistim si sa ne rugam.
Haideti sa zicem in fiecare zi o rugaciune in plus.
Sa ne rugam pentru Sfintii nostri. Nu credeti ca ei sunt cei mai expusi?
Apocalipsa (13-7): ,Și i s-a dat să facă război cu sfinții și să-i biruiască și i s-a dat ei stăpânire peste toată seminția și poporul și limba și neamul.''
Apocalipsa (13-8),,Și i se vor închina ei toți cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului celui înjunghiat.''
Apocalipsa (13-9) ,,Dacă are cineva urechi - să audă! ''
Apocalipsa (13-10) ,,Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea și credința sfinților.''
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 03:13:34
Semneaza petitia impotriva documentelor electronice ce contin microcip tot-Laurentiu Generalitati 61 13.08.2010 09:36:23
Pasaport electronic (cu microcip) din 2009 tot-Laurentiu Generalitati 97 18.11.2009 18:17:37
Calendar Electronic DaniUK Generalitati 0 17.08.2009 13:25:29
noile pasapoarte si noile permise auto g_giorgian Generalitati 18 25.09.2008 20:01:17