![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Stimabili forumisti din toata lumea,
Va aduc la cunostinta urmatoarele: 1. Aproape in orice obiect care contine o parte electronica se gaseste cate un cip sau mai multe cipuri. Daca nu stiati asta, ati aflat acum. Deci ce-i de facut? O sa aruncati televizoarele, calculatoarele si toate obiectele electronice la gunoi? Nu cred. 2. In Apocalipsa scrie clar de un semn, ceva care va fi pus pe/in mana dreapta sau pe/in frunte. Probabil va fi injectat un astfel de cricuit electronic cu memorie si eventual un mic procesor, care va fi capabil sa comunice niste date stocate unui scanner prin intermediul unei antene (crutati antenele din casa, nu le distrugeti, nu le aruncati ca n-au facut nimic rau). Deci, pana va fi vorba de stampile micro-electronice sau implanturi pe mana dreapta sau pe frunte, va rog cat de respectuos pot sa va vedeti de pacatele voastre, ca mai este pana atunci. Nu mult, dar e vorba de zeci de ani oricum (chiar si zece). Mai sunt cateva semne de implinit pana sa vina vremea cipurilor. Deci sa avem grija de moartea care poate veni si astazi si sa nu ne gandim mai mult decat se cade la componentele electronice din carduri/buletine/pasapoarte, ca nu are sens. 3. Daca ne vom impaca cu Dumnezeu si cu constiinta, atunci vom fi paziti prin pronia Lui de orice rau si de orice amagire. Numai sa fim sinceri. Sa scapam mai intai de rau din noi si vom fi feriti de raul care poate sa vina dinafara.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti multumesc pentru aceste iluminari. In sfarsit am aflat de lucruri de care nu auzisem in viata mea. Si eu care distrusesem tot ce are legatura cu electronica in casa, iar acum ma straduiam sa distrug ultimii electroni care mai ramasesera din locuinta pentru ca, nu-i asa, tot ce este electron ar putea duce la o asociere de elctroni, apoi la un CIIIIIIIP. Imi pare rau Ionut, dar tu chiar n-ai inteles nimic. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de parere ca Ionut-Florin vede lucrurile ok.
Cum am mai spus, este important ce facem la ultimul pas, nu la cei de pana atunci. Daca "cezarul" vrea buletine cu cip e ok, caci buletinele sunt ale lui, nu ale omului sau ale lui Dumnezeu. Eu personal nu simt ca posed un buletin in momentul de fata, cu toate ca am, cum avem toti. Asa nu voi simti nici daca are cip. Insa daca "cezarul" vrea oameni cu cip, asta nu se poate, caci capodopera lui Dumnezeul, care este omul, nu poate fi reconstruit sau reprogramat. Caci stim ca cipul pe corp influenteaza libertatea omului. "Sa dam cezarului cele ale cezarului si lui Dumnezeu cele ale lui Dumnezeu!" Si legat de atitudinea pe care trebuie sa o avem, este nevoie de multa blandete. Blandetea este semnul prezentei Sfantului Duh, nu lovirea cu argumente si numirea celuilalt frate (botezat si cu rugaciune) eretic. Sa ne gandim daca Hristos este multumit de raspunsurile noastre. Un raspuns gresit, spus cu blandete si sincera cautare, e mai bun decat unul dat cu mandria cunoasterii adevarului si cu lipsa de blandete. Sa-mi fie cu iertare, nu vreau sa supar pe nimeni. Astea sunt parerile mele, nu adevarul sau calea Bisericii. Vom vedea ce va face Biserica si ne vom tine dupa ea, ca una ce este urmatoare lui Hristos, care este "Calea, Adevarul si Viata." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cip-cirip si Chip&Dale, noapte buna copii! Cheers!
|
|||
|
|||
![]()
,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)
,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.'' Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11 ,,Si am vazut ca o mare de cristal, amestecata cu foc, si pe biruitorii fiarei si ai chipului ei si ai numarului numelui ei, stand in picioare pe marea de cristal si avand alautele lui Dumnezeu. Si ei cantau cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului, zicand: Mari si minunate sunt lucrurile tale, Doamne Dumnezeule, Atottiitorule! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor! Cine nu se va teme de Tine, Doamne, si nu va slavi numele Tau? Ca Tu singur esti sfant si toate neamurile vor veni si se vor inchina inaintea Ta, pentru ca judecatile Tale s-au facut cunosccute." '' Biblia; Apocalipsa, cap. 15, versetele 2-4. Il rugam pe Bunul Dumnezeu sa ne dea intelepciune si curaj pentru a ne informa corect unii pe altii, caci, asa cum spunea Sfantul Teodor Studitul, ,,atunci cand credinta este primejduita, porunca Domnului este de a nu pastra tacere." Dumnezeu sa ne ajute! Amin. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
o lamurire va rog | Hartford | Botezul | 8 | 06.07.2010 23:05:06 |
Lamurire | Thheo | Pocainta | 2 | 21.11.2008 20:10:09 |
O lamurire | lucyan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.02.2008 19:49:45 |
Lamurire, va rog! | dana_anghel2000 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 24.08.2006 16:03:26 |
|