Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2009, 02:27:32
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei_b25 Vezi mesajul
Nu s-au mai vazut de 1 an, deci nu cred ca mai poate fi vorba de manipulare. Poate doar indiferenta din partea lui. Cat despre dragostea simonei nush daca e obsesie sau daca e una adevarata. .
Nu s-au vazut de 5 ani! E o diferenta...
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 10:41:00
simona76 simona76 is offline
Member

Data înregistrării: 04.02.2008
Implicit

Din decembrie 2007 nu ne-am vazut! Il stiu din primavara lui 2004. In noiembrie 2008 am vb ultima data....

multumesc oameni buni pentru sfaturile utile!
Vechi 01.10.2009, 08:37:35
anirod anirod is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona76 Vezi mesajul
Din decembrie 2007 nu ne-am vazut! Il stiu din primavara lui 2004. In noiembrie 2008 am vb ultima data....

multumesc oameni buni pentru sfaturile utile!
Doamne Ajuta Simona,

De ce te mai gandesti la el?
Ai incercat sa te rogi Domnului si pt el , daca tii atat de mult la el? incearca sa inlocuiesti gandurile ce duc la el, cu rugaciuni pentru cei dragi. Ia aminte , Sfarsitul nu e aici, te-ai gandit de ce Dumnezeu a randuit ca sa nu va mai vedeti?
Poate iti facea tie rau faptul daca erati impreuna, poate, fiind impreuna te indepartai de Dumnezeu, sau cine stie cum te vatama. Asa ca Multumeste-i Celui de Sus ca te pazeste si te apara de toate cele Rele ca Un Bun Parinte ce se ingrijeste de fii sai.

Doamne Ajuta si numai bine.
Cu drag si cu ganduri Frumoase, Dorina
Iar daca dradoste nu e, nimic nu e.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2009, 10:06:11
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Simona,nu el a fost alesul tau.
Parte din obsesia ta se datoreaza faptului ca ti-ai bagat acest lucru in cap,pentru ca el a aparut ulterior rugaciunii tale.
Pe acel ales,jumatatea ta sau cum vrei sa il numesti,il vei intalni atunci cand vei fi cu adevarat pregatita pentru asta.
Iubirea adevarata nu se spulbera pur si simplu si este reciproca.
Pentru a-ti intalni sortitul,va trebui intai sa te vindeci de obsesia pentru acesta.
Dumnezeu sa te calauzeasca!
Reply With Quote
Vechi 01.10.2009, 10:09:45
flegmatic
Guest

Implicit

Asa sunt femeile, irationale. Nu intelege de ce inca e obsedata cu unu din trecutul ei si ceilalti care au curtat-o dupa aceea nu o atrag. Dar pentru ochiul psihologului e totul clar.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2009, 10:22:20
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flegmatic Vezi mesajul
Asa sunt femeile, irationale. Nu intelege de ce inca e obsedata cu unu din trecutul ei si ceilalti care au curtat-o dupa aceea nu o atrag. Dar pentru ochiul psihologului e totul clar.
Asa,domnul psiholog de serviciu...daca e atat de clar,lamureste-ne si pe noi,te rugam.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2009, 10:29:17
flegmatic
Guest

Implicit

E clar ca individul de care ea vorbeste inspira un aer de indiferenta superioara, astfel observam ca au trecut cativa ani si nu a curtat-o. Femeile sunt atrase de indiferenta asta pentru ca o simt ca "putere si independenta masculina". A mai spus ca a mai avut alti pretendenti care insa nu au inspirat-o la fel ca primul.

Parca am vazut ca spunea cineva ca e "manipulare" insa e doar atractia femeilor catre putere. Nu o face constient omul acela.

Last edited by flegmatic; 01.10.2009 at 10:39:54.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2009, 12:38:26
linistea's Avatar
linistea linistea is offline
Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: bucuresti
Implicit

totul se intampla din lipsa de comunicare,
de obicei barbatii nu spun in fata femeilor ceea ce cred cu adevarat dspre ele
si de aceea,Simona mai spera ca poate El se va intoarce la ea,
occidentalii bine fac atunci cand apeleaza la psiholog,preotul nu are dispozitia necesara sa ne asculte pe noi cu toate framantarile noastre,te trimite sa te rogi,de acord si cu asta dar cand ai probleme de genul asta eu zic ca tot psihologul te poate ajuta inainte sau paralel cu duhovnicul
Reply With Quote
Vechi 01.10.2009, 13:36:30
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de linistea Vezi mesajul
totul se intampla din lipsa de comunicare,
de obicei barbatii nu spun in fata femeilor ceea ce cred cu adevarat dspre ele
si de aceea,Simona mai spera ca poate El se va intoarce la ea,
occidentalii bine fac atunci cand apeleaza la psiholog,preotul nu are dispozitia necesara sa ne asculte pe noi cu toate framantarile noastre,te trimite sa te rogi,de acord si cu asta dar cand ai probleme de genul asta eu zic ca tot psihologul te poate ajuta inainte sau paralel cu duhovnicul
Sora, sora, ce mai amestec faci si dumneata : da, barbatii nu prea spun femeilor parerile lor despre ele insele pt. ca nu au taria sa le suporte. Numai cele barbatoase pot suporta realitatea chiar daca toate o cer.
Desi ai o virsta nu sti ce este duhovnicul ,daca ai sti ai si cunoaste ca prin gura lui vorbeste insusi D.zeu si asa cum spune par. Paisie aghioritul chiar daca iti da porunci aparent rele in taina spovedaniei daca tu le implinesti in tocmai Mintuitorul le va intoarce si le va face ziditoare intru tine, tocmai pt. ascultarea ta. Dar daca nu asculti... Ce are aface psihologul in viata unui crestin cind el are duhovnic si tine strins de el? psihologul ce sa faca , sa-i judece pacatele(sau greseli cum se numesc lumeste !)si sa i le deosebeasca pt. a le putea vedea mai bine ? La fel si cu rugaciunea, daca te-ai fi rugat cu adevarat si neincetat atunci nu ai fi ajuns in situatia sa alegi intre rugaciune si psiholog. Sau poate pt. ajutor nu mai ai rabdarea sa astepti mila lui D.zeu si te rogi la psiholog. Mda, este o varianta dar rea de tot !
Am inteles ,ca ceea ce ai postat este doar o parere si ca ce... ???,iar eu la aceasta mi-am alaturat-o pe a mea .Poate ca mai multe pareri una linga alta o duce la ceva: la usurare sau la mai ,,buna" indurare !

Last edited by zaharia_2009; 01.10.2009 at 13:40:26.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2009, 19:43:48
linistea's Avatar
linistea linistea is offline
Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Sora, sora, ce mai amestec faci si dumneata : da, barbatii nu prea spun femeilor parerile lor despre ele insele pt. ca nu au taria sa le suporte. Numai cele barbatoase pot suporta realitatea chiar daca toate o cer.
Desi ai o virsta nu sti ce este duhovnicul ,daca ai sti ai si cunoaste ca prin gura lui vorbeste insusi D.zeu si asa cum spune par. Paisie aghioritul chiar daca iti da porunci aparent rele in taina spovedaniei daca tu le implinesti in tocmai Mintuitorul le va intoarce si le va face ziditoare intru tine, tocmai pt. ascultarea ta. Dar daca nu asculti... Ce are aface psihologul in viata unui crestin cind el are duhovnic si tine strins de el? psihologul ce sa faca , sa-i judece pacatele(sau greseli cum se numesc lumeste !)si sa i le deosebeasca pt. a le putea vedea mai bine ? La fel si cu rugaciunea, daca te-ai fi rugat cu adevarat si neincetat atunci nu ai fi ajuns in situatia sa alegi intre rugaciune si psiholog. Sau poate pt. ajutor nu mai ai rabdarea sa astepti mila lui D.zeu si te rogi la psiholog. Mda, este o varianta dar rea de tot !
Am inteles ,ca ceea ce ai postat este doar o parere si ca ce... ???,iar eu la aceasta mi-am alaturat-o pe a mea .Poate ca mai multe pareri una linga alta o duce la ceva: la usurare sau la mai ,,buna" indurare !
daca ar fi precum spui tu ca prin duhovnic iti vb Dumnezeu,sa zicem ca asa este,pot eu sa vb la spovedit ca nu ma mai iubeste X,sau ca eu il iubesc pe Y,la psiholog nu e pacat ca doar nu e vrajitor ,vorbeste cu mine,si Dumnezeu spune sa vb intre noi,sa ne spunem intre noi ceea ce ne framanta ,nu ne spovedim la psiholog----vorbim doar cu cineva care cunoast emai bine psihicul-sufletul!!
p.s si ce daca am 33 de ani,mai rau e de tine ca ai 47:))))
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare