![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Iată cum și actualul guvern încurajează statul degeaba, nemunca...
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Cum de nu se produce cutremur în buget când guvernul împarte bani pentru statul degeaba și, când este vorba de învățământ, se întâmplă cataclisme?[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta cu datul banilor degeaba nici eu nu sunt de acord. Din cauza asta s-au invata multi romani ca daca nu cade tot pica ceva, si nu mai trebuie sa munceasca. Ar putea, daca tot le dau ajutoarele astea sociale, sa ii puna sa munceasca in folosul comunitatii. Si nu doar cateva zile pe luna, cum faceau pana acum, ci 5 zile pe saptamana ca un om normal. |
|
|||
|
|||
![]()
Ar putea, daca tot le dau ajutoarele astea sociale, sa ii puna sa munceasca in folosul comunitatii. Si nu doar cateva zile pe luna, cum faceau pana acum, ci 5 zile pe saptamana ca un om normal.[/quote]
Da
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ăștia care urmează să primească pensie fără să fi muncit vreodată, nu pot presta munci în folosul comunității pentru că îi dor "șălili..."[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Ăștia care urmează să primească pensie fără să fi muncit vreodată, nu pot presta munci în folosul comunității pentru că îi dor "șălili..."[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, haideti sa fim mai intelegatori cu totii. Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In legatura cu cei care au diferite afectiuni sunt perfect de acord sa primeasca un ajutor de la stat. In loc ca statul sa dea leprelor bani degeaba mai bine ar fi bine sa ia acei bani si sa mareasca ajutoarele pentru handicapati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
am sa va povestesc o intamplare adevarata,un vecin al parintilor mei nu a lucrat toata viata angajat,a furat animale de la oameni necajiti pe care le taia si le vindea,a batut un padurar fiindca nu l-a lasat sa fure lemne,i-a dat in cap,l-a lasat acolo si a fugit,acel om are o placuta de argint in craniu,cand era vorba sa plateasca la pensie urla cat il tinea gura:"eu nu dau bani la hotii de la stat da-ti voi ca sunteti niste prosti".Acum are ajutor social de la primarie dar nu face ore fiindca a implinit varsta pensionarii,are un cal cu care merge zilnic in padure si taie lemneiar cand s-a intalnit cu tata i-a ras in nas ca pensie el tot o sa i-a iar lui nu i-a mai marit de mult.L-am gasit pe tata trist si mi-a povestit ca asa se incurajeaja hotii si se descurajeaja cei cinstiti,deci aici e drept?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viata religioasa si cea sociala! | iRoDiOn | Generalitati | 8 | 23.09.2012 18:30:06 |
asistenta sociala | fallen | Intrebari utilizatori | 1 | 22.06.2011 18:35:40 |
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 09:27:11 |
biserica ortodoxa si asistenta sociala | v.LIVIU.v | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 02.04.2008 05:19:01 |
Implicarea sociala a Bisericii | iosif | Despre Biserica Ortodoxa in general | 52 | 05.03.2008 18:10:19 |
|