Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2009, 01:16:54
Anca-Miha
Guest

Implicit

Draga Antonia, iarta-ma ca indraznesc sa-ti spun niste lucruri:
Cuvintele tale au avut ecou in sufletul meu,caci le-am recunoscut din alta parte; iata cum:
Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Anca,
Poate nu m-am exprimat suficient de clar. Nu ma refeream la faptul ca ar fi valorificat invatatura celor de la Pucioasa, ci la faptul ca, stiind ce se petrece acolo, a putut lua atitudine impotriva acesteia.
Cred ca a invatat lucruri importante la Pucioasa, sau in alta parte, devreme ce putea sa-ti spuna ce probleme ai, fara a te intreba. aceasta tehnica am intalnit-o si la cei care practiva un fel de yoga, cei din MISA si altii, care folosesc tehnici de respiratie si tantrayoga, in speta sodomia. Ajung la peformante extraordinare; nu trebuie sa-ti mai spun ca fac aceste lucruri cu puterea gandului: citesc ganduri, manipuleaza pe subconstient, misca obiecte fara sa le atinga; aparitii si disparitii, si multe altele.
Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Merita stiut si faptul ca fiind tanar, s-a luptat cu ispitele asa cum a putut. Unele tinere si-au facut iluzii si nu-l pot ierta nici acum... Apoi eu n-am fost de fata tot timpul ca sa stiu pentru care motiv unii au vazut doar minunile, iar altii au vazut lucruri precum Mariamargareta...
Tu singura spui: fetele si-au facut sperante, caci a lucrat asupra lor. Daca au ramas suparate pe el, stiau ele de ce. am scris mai sus ce metode se folosesc.
Daca nu as cunoaste asemenea oameni, nu mi-as permite asemenea afirmatii.

Uite ce te rog: uita o scurta vreme ce stii despre Pr. Nicu si roaga-te la Dumnezeu sa te lumineze. Acum incepe perioada de post: posteste si te roaga sa primesti raspuns.
Uite gasesti scris despre acesti oameni si in biblie: II Ep. Sf. Ap. Petru, Ap. Sf. Ap. Iuda, dar am gasit si in evanghelii. Este stiut ca vor aparea acesti oameni, care se vor inchina satanei si vor vrea sa traga pe cat mai multi dupa ei " nori fara apa". Este vorba de un adevarat sistem, menit sa manipuleze omul. Te rog ai grija. Cauta singura raspunsul la Dumnezeu.
Toate cele bune.
Doamne ajuta!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Preoti de tara sau preoti de oras? paulac Preotul 38 26.06.2013 10:55:03
Cartea ortodoxă între cenzura patriarhală și pretențiile librăriilor moderne Remus Generalitati 32 17.05.2010 09:36:13
Parintele Steinhardt - CRESTINISMUL RESPINGE PROSTIA SI PASIVITATEA LAȘĂ CA PE EREZII andrei_im Generalitati 49 15.01.2010 01:01:10
Articol de contine erezii in ziarul Lumina mihailt Biserica Ortodoxa Romana 7 23.09.2008 14:13:45