![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Am ghinionul ca multe din rudele mele sa fie pocaite si imi pun intrebari la care eu nu le pot raspunde.Mai au si tupeul sa-mi spuna ca si eu trebuie sa ma pocaesc ca sa fiu mintuita.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu știu dacă te pot ajuta dar dacă ești botezat creștin ortodox păstrează-ți credința ta chiar dacă ești înconjurat de ei.Prin părăsirea credinței în care ai fost botezat întinezi sfântul botez și îți pierzi mântuirea.Dacă vei fi un creștin adevărat și nu unul formal îți vor respecta în cele din urmă și ei credința ta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea ca sa te mantuiesti nu trebuie sa devi o pocaita tu fi tare indura toate cuvintele lor roagate mult mergi la biserica spovedestete asa o sa te mantuiesti daca esti crestina pana la capat nu da ascultare la cuvintele lor viclene care te ademenesc in cursa lor!Domnul Dumnezeu si Fecioara Maria sa te apere ,ocroteasca de tot ce e rau!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai zic ca trebuie sa-L primesc pe Isus in inima si sa-mi schimb viata. E adevarat ca pocaitii isi inchid viata? |
|
||||
|
||||
![]()
Gandirea lor e gresita ei nu cred nu au credinta se bazeaza doar pe Biblie pe care o talmacesc gresit dupa mintea lor tu nu ii asculta chiar daca o sa faca in asa fel sa te atraga de partea lor!Mergi te rog la un duhovnic bun si cere un sfat e cea mai buna solutie pt linistea si credinta ta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pocaitii spun ca ei stiu adevarul, catolicii la fel, ortodoxii la fel si tot asa. Cine are dreptate si poate dovedi?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu poti sa ii bagi draga pe toti intr-o oala!Toti sunt diferiti iar noi ortodoxii suntem adevarata religie crestina se vede k esti de alta credinta
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poti demonstra ca ortodoxia e cea mai potrivita alegere? Ai confundat credinta cu religia.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca stie cineva... | florin_7vl | Generalitati | 3 | 21.09.2010 16:12:35 |
poate cineva sa ma ajute... | Nevrednicul | Generalitati | 10 | 16.11.2009 11:57:03 |
Daca stie cineva | sunsray | Generalitati | 3 | 14.08.2009 00:24:45 |
daca poate cineva sa ma ajute | virgil1 | Generalitati | 14 | 30.05.2009 21:51:10 |
Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 13:23:27 |
|