Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sarbatori > Diverse Sarbatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2009, 19:39:21
dorinastoica14
Guest

Implicit

In Romania sunt foarte mulți oameni sărmani,iar unii nu au nimic,nici casă proprie,nici serviciu,nimic,nimic.Fiecare stradă are săracii ei,unele au mai mulți.Îi cunoaștem cu toții dar eu mă întreb de ce sărăcia este aproape întodeauna însoțită de mizerie și de viciu.
Îmi amintesc o povestioară de-a părintelui Cleopa care spunea că un om mai înstărit vede două femei care cerșeau și scoate niște bani din portofel.Uneia îi dădu mai mult și celeilalte cu mult mai puțin.Întrebat fiind de ce a procedat așa a răspuns că a dat mai mult celei care era spălată și îngrijită căci aceia, la fel de săracă a avut totuși decența de a se mai și spăla.
Îi cunosc pe mulți dintre ei și ei pe mine dar de unii vă rog să mă credeți că mă tem.Sunt drogați sau alcoolici care dacă le-ai dat odată fără a ști că sunt așa te urmăresc și te amenință și nu scapi de ei decât dacă le dai iar dacă le dai puțin te înjură sau te blestemă.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sambata Mortilor - Mosii de iarna glykys Diverse Sarbatori 1 14.02.2015 05:47:33
Mosii de toamna - Pomenirea mortilor lenuta67 Intrebari utilizatori 11 01.11.2012 22:07:28
Mosii de vara, pomenirea generala a mortilor mihele_m Intrebari utilizatori 0 22.05.2010 18:05:50
Pomenirea mortilor - Mosii de iarna toadercarmen Intrebari utilizatori 8 08.02.2010 22:45:53
Sambata, ziua mortilor bogdanm.marin Intrebari utilizatori 1 05.02.2010 20:18:06