[SIZE=2]In tot timpul, dar mai ales in aceasta perioada a Postului Mare, care se apropie, este nevoie sa acordam o atentie sporita cuvintelor noastre. Caci nu stim niciodata ce ecou au, si cum il influenteaza pe aproapele acestea. Insa grea este aceasta lupta caci Sfantul Apostol Iacov spune: [/SIZE][SIZE=2]"Dar limba, nimeni dintre oameni nu poate s-o domoleasca! Ea este un rau fara astampar; ea este plina de venin aducator de moarte. Cu ea binecuvantam pe Dumnezeu si Tatal, si cu ea blestemam pe oameni, care sunt facuti dupa asemanarea lui Dumnezeu.[/SIZE][SIZE=2]" De aceea trebuie [/SIZE][SIZE=2]sa avem neincetat in minte cuvintele psalmistului: "Pune Doamne straja gurii mele si usa de ingradire imprejurul buzelor mele!"[/SIZE]
[SIZE=2]
In cadrul unui alt topic se inainta ideea ca trebuie sa o lasam "mai moale" cu calculatorul, cu forumul in perioada postului, pe care eu nu o impartasesc. De ce? Pentru ca aici pe forum am ocazia, nu doar sa [/SIZE][SIZE=2]gasesc anumite explicatii bine intemeiate, argumentate, ci mai ales pentru ca din ele razbat lumina, bucuria, profunzimea, seriozitatea si iubirea din inimile voastre. [/SIZE][SIZE=2]Va multumesc pentru ca ma faceti partas acestora!
[/SIZE]
|