![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
4-5 ore....maxim pentru somn. Poate ar trebui ceva mai mult...insa ..prefer sa stau treaza...sa citesc sau...sa-mi intaresc sufletul..cu dulcea rugaciune...Nimic nu se compara cu rugaciunea facuta in miez de noapte!!!
(Sa nu-mi fie spre a ma mandri... |
|
|
||||
|
||||
|
Pr.Arsenie Boca cand era staret la Sambata (1940 - 1949) recomanda parintilor sa nu aiba somn mai ptin sau mai mult de 6 ore! De altfel programul de la Sambata este foarte lejer si te poti odihni, chiar de in timpul zilei tragi de tine cat se poate de tare... slujbele se termina la cel mult 9- 9.30 si pana iti faci cononul pana ce faci un dus, de la 23 pana la 5 este somul ideal! de la 6 poti merge linistit iar la slujba!
Si eu impartasesc aceeasi idee a Pr.Arsenie Boca si am vazut ca sunt intr-adevar odihnit dupa 6h de somn! Somn Binecuvantat tuturor!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt convinsa ca Pr. Arsenie Boca are dreptate, dar va intreb, doar pentru ca as vrea un raspuns, nu ca sa va ispitesc: nu depinde si de varsta numarul de ore de somn? Nu depinde si de activitatea pe care o ai in timpul zilei,cat e de stresanta sau epuizanta? Ca daca dai la lopata toata ziua.... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scurgerile in somn va rog intrati si ma lamuritii! Ajutor! | ghost7 | Pocainta | 16 | 14.07.2014 01:31:55 |
| Timpul sacru | georgeval | Sfanta Liturghie | 17 | 17.02.2014 23:59:21 |
| Paralizia in somn | Marcel_Ionut | Generalitati | 4 | 02.01.2013 02:26:33 |
| Cum ne furam timpul? | Marius22 | Generalitati | 22 | 22.02.2009 00:12:10 |
| TIMPUL ? | allen_sky | Generalitati | 45 | 13.09.2007 20:51:02 |
|
|