![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
ma iarta draga Maria Margareta shi veveritza ca am zis asha:
"poi daca am sa plec are sa va manace baalaUREle " ca de regula shi eu sunt unealta shi scula baalUREelui... dar se pare ca dumneata draga Maria Margareta tzi-ai facut o datorie de onoare sa ma convingi ca Dumnezeu nu e Dumnezeu... shi ca cel 7Trambitze nu-s defapt cele 7Trmabitze... "Mustrarea invinge dar nu convinge" (pr A. Boca) deci daca nu te pot mustra, cum am sa te conving oare in ce mlashtina te afunzi? speriindu-te? nu tzine, deci cum sa fac sa te eliberezi de legaturile de peste ochishori? ca orice spun pare ca o minciuna ianintea ochilor tai... tzi-am zis eu pentru ce, doar din simplu fapt ca e deschis topicul la secte, ca cineva a zis ca domnul e secta, tot asha cred unii ca s-a zis despre El ca e talhar shi l-au vazut printre talhari... deci vezi pentru ce se mirau ingerashii? ca Domnul deshi nu era talhar, S-a dat in mainile oamenilor pacatoshi care l-au pus intre talhari, shi intre talhari a gasit pe cel mai credincios dintre ucenicii lui... pe talharul cel cinstit shi pe desfranata cea iubitoare... |
|
|||
|
|||
![]()
Maria-Margareta:
Pentru cei care încă mai cred că la Pucioasa se propovăduiește aceeași Evanghelie cu cea din Biserica Ortodoxă Universală, transcriem o parte din preceptele care o deosebesc de Evanghelia originală. Asta este "Evanghelia" de la Pucioasa: [COLOR=red]1. Hristos S-a născut a treia oară Duh și Cuvânt pe pământ și a fost purtat 25 de ani de Fecioara Verginica, în trupul ei care a fost cort al Sfintei Treimi. [SIZE=4]Hristos a luat trup de femeie, iar prin gura femeii (Verginica),[/SIZE] Hristos S-a propovăduit pe Sine a doua oară:[/COLOR][COLOR=blue] ( replica: ai mintzit olecutza in adevar exagerand prin insinuare necredincioasa shi din Trambitza shi Moisi pentru vremurile acestea ai transformat-o pe sf Verginica in a doua reincarnare a Domnului, cum se credea Desanka shi nicolaitzii-bitzii, shi dand astfel o nota de ridicul shi neverosimil shi eres ai vrut sa ma convingi, nu tzine figura, mai incearca)[/COLOR] [COLOR=blue]“…O, copiii Mei, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Prima dată am venit și am făcut om și tot ce se vede și am pus o hotărâre să o păzească, să fie bine de el și de toți urmașii lui, și au greșit. Am venit a doua oară în trup. M-am născut cu trup din Fecioară… …Iată, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Acum sunt în Duh și M-am pogorât în mai multe locuri să vă îndemn la viață și trăire curată și sfântă, că e gata să se sfârșească totul…” (22 iunie 1957)[/COLOR] [COLOR=blue]“O, tată, fericit vei fi tu în viața duhovnicească de vei crede în Domnul Iisus Hristos care-ți grăiește ție [/COLOR][COLOR=fuchsia]astăzi[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]în acest trup este Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=blue]” (30 octombrie/12 noiembrie 1965)[/COLOR] [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu, Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=fuchsia] sunt trimis[/COLOR][COLOR=blue] de ce este scris în Carte [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vin iarăși cu trupul[/COLOR][COLOR=blue], da nu se mai zidește ca la început, ce s-a zidit de la început” (14 ianuarie 1966)[/COLOR] [COLOR=red]2. Nu Hristos este ușa, așa cum a zis Scriptura, ci Verginica este Ușa mântuirii, care vestește lumii o nouă Evanghelie, iar creștinii nu sunt fiii lui Hristos, ci fiii Verginicăi.[/COLOR][COLOR=red] Într-o ședință de spiritism, care a avut loc la 13 ani după moartea Virginiei Tudorache, iată cum se exprima spiritul Verginicăi pe această temă [COLOR=blue](replica:Deci este clar scris ce banuiam eu ca este ca un Moisi, dar nu un Moisi care nu a intrat in Pamntul fagaduintzei ci unul ce ne ashteapta de acolo, din Pamantul Sfant, deci e clar ca te contrazici prin insinuarile cu Usha, ca doar se shtie ca Domnul e Usha, deci nu e usha aia cu care in mod rauvoitor identifici ca sa iasa ceva ridicul, absurd, pentru ca "unii" ar vrea ca ushile sa nu se mai deschida, ci spune ce fel de Ushe este sf Verginica, a Ierusalimului cel Nou, e catapeteasma care s-a rupt acum 2000 de ani, deci este un proorc, un mare prooroc venit la o "shedintza" de "spiritism", poi spiritul ei e viu, pe cand spiritele viclene shi inshelatoare sunt mortzi, de asta nu e voie sa te joci cu spiritele shi e voie sa vorbeshti cu sfintzii)[/COLOR]:[/COLOR] [COLOR=blue]" – [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pace vouă, măi[/COLOR][COLOR=fuchsia] fiilor[/COLOR][COLOR=blue], dacă Domnul așa a spus! Pace vouă celor ce credeți în Dumnezeu prin această lucrare cerească de Duh Sfânt și de proorocie și de împlinire prin cuvânt! Dar voi n-ați priceput ce este acest trup, și nu mai e mult și voi fi cu cei ce au știut cum să creadă prin această lucrare, și va fi să se întindă această [/COLOR][COLOR=fuchsia]slavă nouă[/COLOR][COLOR=blue] și această [/COLOR][COLOR=fuchsia]Evanghelie venită din cer[/COLOR][COLOR=blue] pentru ca să se vestească prin voi în zilele acestea până la toate marginile, căci iată, v-a dat Domnul binecuvântare mare pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]vestirea Evangheliei Domnului prin mine[/COLOR][COLOR=blue]. Eu am fost catapeteasma cuvântului lui Dumnezeu care a venit la voi, copii ai poporului meu, și acum voiesc să vă îndeletnicesc să vedeți ușa prin care intrați la Domnul și la slava care vă așteaptă. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt ușa[/COLOR][COLOR=blue], eu sunt catapeteasma cea pentru acest popor și prin care trece poporul meu ca să fie primit la Domnul. Dar dacă faceți ce a făcut Israel cu Moise, dacă nu voiți să vă fiu ușă spre Domnul, fiți precauți, că acum nu ar mai fi ca atunci, căci eu acum sunt în locul făgăduinței și lucrez din el și aștept poporul să treacă greul și să vină.” (12 dec. 1993)[/COLOR] [COLOR=red]3. Verginica este cel puțin pe aceeași treaptă de preacinstire cu Maica Domnului (dacă nu chiar mai sus), (replica: adica sa fi alaturi de Maica Domnului, ca o buna shi mare fiica a ei caci a biruit prin Rugaciunile Maicii Domnului o fi un motiv ca unii sa spuna ca te mandreshti? ca lucifer? poi s-a mandrit Verginica in viatza ei pe pamant? sau nu e valabila judecata Domnului pentru om:"cine se inaltza pe sine se va smeri iar tot cel ce se smereshte pe sine v-a fi inaltzat"?, deci dumneata o pui mai sus ca s-o acuzi de mandrie shi sa loveshti prin inchipuita pizma a Maicii Domnului aruncata in credincioshi?, deci s-o acuzi de mandrie ori pe Verginica ori pe cei ce o venereaza... e chiar culmea dupa viatza pe care a dus-o, shi atunci de ce sa nu-i acuzam asha ca shi sectantzii shi sa-l satanizam shi pe sf Ioan Gura de aur sau pe sf Ioan Botezatorul sau altzi fratzi ai Domnului, de ce sa nu-i acuzam de prea mare venerare din partea credincioshilor ca doar la fiecare liturghie ii pomenim, nu?):[/COLOR] [COLOR=blue]" Ferice creștinilor care o au pe Verginica. Ferice celor care știu bine cum s-o aibă pe ea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ea se poartă alături de Maica Fiului lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]. Ea are trecerea zilelor de acum…” (13 iunie 1933)[/COLOR] [COLOR=red]4. Nu Adam a căzut la îndemnul diavolului, ci diavolii care erau îngeri, au căzut prin căderea lui Adam în trufie și neascultare de Dumnezeu (nu-i exclus, caci dracul s-a jucat, a vrut sa experieze pe om, s-a mandrit, l-a ispitit, a auzit-o pe Eva ca nu credea shi pe Adam ca se ingamfa shi a vrut sa se razbune ei in locul Domnului sau cineshtie ce or fi vrut, poate ca sa-i incerce shi a crezut ca n-or sa cada primii oameni iar daca au cazut oamenii atunci au cazut shi ingerii shi oamenii shi s-au urat de moarte unii pe altzii. Deci doar Dumnezeu shi Adam shi Eva shtie Adevarul shi-l poate spune, shi ingerii albi shi sfintzii pot confirma, deci aici degeaba insinuezi ca ar mintzi shi nu e conform cu scriptura ca nici tu nu ai de unde sa shtii iar ingerii negrii mint) :[/COLOR] [COLOR=blue]“ Îngerii care [/COLOR][COLOR=red]au căzut după ce omul zidit de Mine s-a trufit[/COLOR][COLOR=blue] și a căzut din cer, te îndeamnă pe tine să slujești la alți dumnezei. [/COLOR][COLOR=red]Lucifer, care s-a făcut satană din pricina slujirii trufiei omului[/COLOR][COLOR=blue], te trage la slujirea cu el, că el îți vede alegerea și nu-i place locul tău cel de lângă Mine, și voiește să-ți ia viața ta cea din Mine, tată.” (21 nov. 2008)[/COLOR] continuarea mai jos |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=red]5.[/COLOR][COLOR=red] Iubirea de vrăjmași, propovăduită în Scriptură, este înlocuită cu ura de dușmani ( replica: nu de dushmani (casnicii tai) este scris mai jos ci de dushman, sau te pomeni ca dumneata deshi il iubeshti pe Dumnezeu faci toate cele ale celui rau, probabil din dragoste de dushmani faci ale lui mamona, dar ai o scuza, tragi asha ca o sirena, pe Pisi de coada ca sa sune ca shi tine, cu glas de sirena cum zicea Eminescu) :[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Iubește toate și pe vrăjmașul tău. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pe dușmanul Meu să-l urăști[/COLOR][COLOR=blue]. Cine e dușmanul Meu? Satana. Cine e satana? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dușmanul Meu[/COLOR][COLOR=fuchsia] cu trup cu tot[/COLOR][COLOR=blue]. În [/COLOR][COLOR=fuchsia]toată lumea care nu face voia Mea[/COLOR][COLOR=blue] este satana. Și nu mai zice nimeni ca să-l scoată pe satana din el, cum se făcea pe vremea când eram în trup…”(1 august 1979)[/COLOR] [COLOR=red]6. Simbolul credinței ortodoxe (Crezul) va trebui să fie modificat (replica: aici iarashi vezi in Domnul pe fiul faradelegii asociind intentzionat cu proorocia sf.Lavrentzie intzeleasa pe dos, caci in textul de mai jos, este vorba ca Domnul se identifica shi o marturiseshte pe cea ce va muri in curand, pe sf.Verginica, neavand legatura cu ce vor face jidovii shi masonii shi CIE shi CMB in sinoadele talhareshti, ori noi inshine daca ne incumetam in ratacirea noastra proprie, fereasca Dumnezeu, sa il autoinscaunam pe antichrist), deoarece în curând va avea loc A Doua Înălțare a Domnului la ceruri (replica: o tendentzioasa rastalmacire ca sa scotzi ridicolul shi absurdul pentru haz, dar va fi haz de necaz, ori invers adica, mai bine zis, la unii dintre "deshteptzi"):[/COLOR] [COLOR=blue]“ Domnul [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iisus e gata să părăsească pământul[/COLOR][COLOR=blue] acesta, că este de mare urâciune pământul acesta în fața lui Dumnezeu.” (17/30 iunie 1975)[/COLOR] [COLOR=blue]“Puțin, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă voi înălța întru slavă[/COLOR][COLOR=blue] și voi lua cu Mine pe cel iubit al Meu și îi voi da să mănânce din pomul vieții” (27 octombrie 1966)[/COLOR] [COLOR=blue]“ Domnul Iisus [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai stă pe pământ, se ridică[/COLOR][COLOR=blue], și-Mi pare rău de grâul Meu și-Mi pare rău de munca Mea, că puțin am să câștig.” (20 martie 1976)[/COLOR] [COLOR=red]7. Deși a promis cu cuvintele [/COLOR][COLOR=#993300]“Și iată, Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin”[/COLOR][COLOR=#993300](Matei, 28,20)[/COLOR][COLOR=red], Hristos nu se va putea ține de această promisiune, (replica: poi se tzine de Cuvant, dar ashteapta de la ucenici sa vegheze shi ei ca sa nu-i gaseasca asemena lui Moisi pe poporul "Sau", popor ce s-a lepadat de Dumnezeu dupa 40 de zile sau mai putzin):[/COLOR] [COLOR=blue]“…Tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor fi clipe când Eu n-am să vin la voi[/COLOR][COLOR=blue], că mai am copii și merg la ei, și voi păți cum a pățit Moise: când voi veni la voi, vă voi găsi mâncând și jucând. Și ce veți face? Cine-și ia toiagul în mână să păstorească poporul Meu când Eu nu voi veni la el?” (28 noiembrie/11 decembrie 1973)[/COLOR] [COLOR=blue]“… Copilașii Mei, știți ce aveți de făcut? Știți de ce să vă feriți? Poate va fi o clipă când [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=fuchsia] va lipsi[/COLOR][COLOR=blue] din mijlocul vostru.” (17 iunie 1977)[/COLOR] (urmează) [COLOR=#ff0000]8. Sfintele Scripturi au fost de mii de ori schimbate, deci nu mai sunt sfinte și autentice, ci făcături ale unor oameni îndrăzneți. Singurele Scripturi care sunt autentice sunt cele de la Pucioasa, adunate după anul 1955 ( replica: poi nu zice Domnul ca "[COLOR=#ff00ff]Numai una la o mie dacă mai e curată."[/COLOR][COLOR=blue]? deci aici e tristul adevar al acestui veac pentru ca asha le-au modificat ca sa nu mai mearga pe Calea lui Dumnezeu)[/COLOR]:[/COLOR] [COLOR=blue]“ …Dar să știți căci Cărțile sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]de mii de ori schimbate[/COLOR][COLOR=blue]. Să știți că au venit oamenii pe pământ cu multă îndrăzneală și au șters din Cărți ce a fost scris. Sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scripturi care sunt schimbate[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Numai una la o mie dacă mai e curată[/COLOR][COLOR=blue]. Că lumea și chiar preoții zic că proorocii nu au mai fost și nu mai sunt de la Ioan. Dar uitați-vă că de la facerea pământului și până la încheierea veacului acesta, Dumnezeu nu va înceta învățătura Sa. Și de aceea spun, [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-au schimbat multe Scripturi[/COLOR][COLOR=blue] și oamenii de știință au scris multe minciuni. Dacă se găsesc la voi [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scripturi de la Noi[/COLOR][COLOR=blue] și vi le cere, nu le dați la lume, la oameni care măcelăresc. De aceea am venit la voi să vă spun să nu vă abateți de la cale Mea…”[/COLOR][COLOR=blue] (26 octombrie 1976)[/COLOR] [COLOR=red]9. Sfânta Scriptură conține învățături greșite. De exemplu aceea care spune că “toți oamenii vor învia”(Ioan 11,25; I Tes. Cap.4). În realitate , vor fi unii care nu vor mai învia niciodată (la moartea duhovniceasca se refera, la cei care au ales cu voia lor sa pacatuiasca shi sa se desparta de Dumnezeu pt totdeauna shi-shi fac voia lor, deci nu vor invia duhovniceshte ci la judecata din urma doar vor invia spre oasnda, deci deshi e clar la ce se refera ai facut pe prostul shi pe orbul ca sa demonstrezi ce? ca e secta? nu e!):[/COLOR] [COLOR=blue]“ Spune în Sfânta Carte: chiar de vei muri, viu vei fi. Dar aceștia care mor de apă și de foc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai înviază[/COLOR][COLOR=blue], că așa au voit ei să fie gunoi…” (6 iulie 1975)[/COLOR] continuarea mai jos |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=red]10. Dumnezeu Tatăl nu este duh, deoarece are trup (replica: Poi la ce Trup se refera Domnul? la Verginica se refera care e Trup plamadit de Dumnezeu prin stramoshul Adam shi curatzit shi sfintzit shi renascut de sus shi Duh de Viatza de la Dumnezeu, sau poate ca se refera la sine insushi la Iisus Domnul care e nascut de la Duhul sfant shi din Fecioara curata shi curatzita shi desavarshita dar shi la Duhul Sfant primit prin Botez care este trup din trupul Tatalui, caci este trup de Cuvant din Cuvantul lui Dumnezeu, deci cineshtie la ce se refera domnul dar ai dat un citat asha de scurt ca sa loveshti cu litera ca dumneata shtii ca Dumnezeu e duh shi nu e trup, poi daca shti asha de ce atunci ascultzi de trup shi nu de Duh? caci Duhul nu cred sa te indemne sa te joci cu focul, dar dumneata contrazici cu trupul asha ca orbii mishtocari, poi nu este scris mare pe carte: Cuvantul lui Dumnezeu? deci trup de Cuvant, Cuvant sfant.) :[/COLOR]
[COLOR=blue]“Eu sunt trup din [/COLOR][COLOR=fuchsia]trupul Tatălui ceresc[/COLOR][COLOR=blue]”(7 august 1978.)[/COLOR] [COLOR=red]11. Judecata universală are loc înainte de judecata particulară (replica: aici e altceva, e vorba ca unii nu-shi vor face procesul lor interior pana dupa judecata finala, amagindu-se shi nepocaindu-se pana vor intra in osanda, deci daca unii ishi faca judecata particulara aici, prin pocaintza shi trec prin vami, nu mai au parte de judecata de pe urma caci la aia nu vor mai fi chematzi):[/COLOR] [COLOR=blue]“…Puțin, puțin, și nu ne mai întâlnim decât [/COLOR][COLOR=fuchsia]la judecata oficială, și apoi vine judecata particulară[/COLOR][COLOR=blue], și apoi nimeni nu va mai scăpa nepedepsit de fapta sa cea rea.” (6/ 19 decembrie 1978.) [/COLOR] [COLOR=red]12. Preasfânta Treime are mai multe Duhuri[/COLOR][COLOR=red] și un singur Dumnezeu: Duhul Sfânt. Duhul Sfânt are și El un Dumnezeu. Duhurile Preasfintei Treimi au locuit 25 de ani (1955-1980) în trupul Verginicăi Tudorache de la Pucioasa (replica: aici insinuezi un absurd cand este vorba ca atat Tatal cat shi Fiul cat shi Duhul Sfant ca Persoane shi Puteri shi Duhuri se odihnesc in sf Verginica, shi asha se odihneshte Dumnezeu in sfintzi caci Dumnezeu este impreuna cu sfintzii shi vine pe serafimi shi heruvimi deci iata cate duhuri... sfinte de la Dumnezeu):[/COLOR] [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] se odihnesc aici ca să vadă cum lucrăm.” (23 noiembrie 1990)[/COLOR] [COLOR=blue]“ Am o mulțime de scule pe pământ și fiecare are o porție de lucrat, dar aceasta este mare la Mine și are în primire sigiliul vremii de apoi pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]ea a purtat în trupul ei Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] care au vorbit cu tine, poporule creștin, și care, iată tată, vorbesc iarăși, așa cum este scris, încă odată la popoare și la limbi și la neamuri. Împăcați-vă cu ea, copiii Mei, că voi cu ea veți veni la Mine.” (24 noiembrie 1990.)[/COLOR] [COLOR=blue]“ Am ridicat, atunci când am început să te nasc Eu pe tine, măi Israele mic, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am ridicat un trup și am făcut din el un vas în care au locuit Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=fuchsia] vreme de douăzeci și cinci de ani[/COLOR][COLOR=blue], și am spus atunci de mai multe ori poporului care se năștea: “Ferice de acela care-și va spăla viața în acest vas, și ferice de acela care nu se va sfărâma de această piatră”. ” (13/26 decembrie 1990)[/COLOR] [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhul Sfânt este Dumnezeul Sfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] cel din vremea de sfârșit” (26 decembrie 1990)[/COLOR] [COLOR=red]13. Verginica a fost “purtătoare de Dumnezeu”, împlinind proorocia cu femeia prigonită din Apocalipsă, (replica: exact, dar fara ghilimele insinuante absurd, caci totzi creshtinii sfintzitzi sunt purtatori de Dumnezeu darmite atunci sfintzii shi mucenicii shi prigonitzii? caci ea era atat reprezentanta a BOR in vremea aceea de trista amintire dar astazi parca e mai rau, deci pe vremea aia era impreuna cu cei ce nu au primit duhul razvratit al sharpelui shi era shi o Trambitza Apocaliptica dar pe care nimeni n-o credea shi o mai shi invidia ca nu merge shi nu se lingusheshte la Pisi, deci ea era shi a 6-a din cele 7 Trambitze care au sunat shi suna de la Domnul pentru trezirea noastra potrivit cu vremurile din urma):[/COLOR] [COLOR=blue]“[/COLOR] [COLOR=blue]Atunci când m-a luat Domnul ca să mă ascundă de fața șarpelui cel rău, care prigonea pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul, Cel pe Care-L purtam eu[/COLOR][COLOR=blue], atunci[/COLOR] [COLOR=blue]am fost pusă de popor mult la locul pe care-l știți voi, am fost condusă la locul în care m-ați pus voi și a plâns poporul meu după mine și se mira cum de am plecat. Cum, copilul meu, să nu fi plecat dacă așa stă scris că voi pleca “o vreme și vremuri și jumătate de vreme din fața șarpelui”? Așa stă scris, mămică[…]”(24 decembrie 1990)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi, ai raspuns la indemnul prietenului tau pucios de a parasi B.O.R cat mai repede, pana nu e prea tarziu?Parintele Cleopa ne indemna ca pe cei rataciti(sectanti) nici sa nu ii salutam, nici vorba de a sta la discutii cu ei!
Asa ca......... ![]() ![]() iar daca filmul Ostrovul ar fi fost jucat de actori puciosi, ai fi avut cu siguranta de tras ceva invataturi, nu? Cauta-ti un duhovnic din B.O.R si salveaza-ti sufletul! Cat se mai poate! |
|
|||
|
|||
![]()
Multe sunt tentatiile Diavolului, pentru ca vremea lui de osanda se apropie inevitabil. Incearca sa duca spre intuneric cat mai multe suflete, pentru a le chinui si sa-si hraneasca rautatea.
Dumnezeu e mare; lucrarile Lui nu pot fi confundate. Daca cineva e ratacit in Diavol, si Domnul lucreaza in viata sa, atunci aceasta lucrare e ca o lumina puternica, in oceanul intunecat de pana atunci. Ce e de la Dumnezeu, se simte, nu poate fi falsificat. Nu pierdeti timpul cu cei rataciti; daca sunt rude, prieteni, incercati sa ii ajutati; daca nu, are grija Dumnezeu de ei, de tot si toate. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
te plang fiindca: -"ai raspuns la indemnul prietenului tau pucios de a parasi B.O.R cat mai repede, pana nu e prea tarziu?" ala e satana daca ma indeamna sa parasesc ori BOR ori Cuvantul lui Dumnezeu, deci despre ce prieten vorbeshti? ca nu am habar -"Parintele Cleopa ne indemna ca pe cei rataciti(sectanti) nici sa nu ii salutam, nici vorba de a sta la discutii cu ei!" asha este foarte bine sa faci, doar ca Pucioshii nu sunt sectantzi ci e greshit ca este acest topic deschis la secte, shi pentru asta judecand shi neshtiind aplica ce a spus parintele Cleopa te rataceshti de la Calea-Adeavr ca sa nu mai ajungi la Viatza. -"Asa ca......... ![]() ![]() poi cine ar fi dupa opinia ta in rand cu sfintzii? cu Maica Domnului? cine sunt fiicele Sale? cine se aseamana ei? probabil in mintea ta acele femei care se sulimenizeaza de zor shi apar pe TV shi ishi arata goliciunile cu care va distratzi de zor... ori alea care va indeamna sa lutzi cate un arboi pentru averea lui... pe alea le punetzi in rand cu Maica Domnuli dar pe sf Verginica nu... pentru ce? n-avetzi motive, n-avetzi argumente dar vretzi sa va scapatzi de Dumnezeu... nici de mine nu scapatzi ushor, ca nu ma supar, nu va osandesc, dar daca nu-l primitzi pe Cuvantul lui Dumnezeu pe voi ar trebui sa va plangetzi shi nu sa-mi uratzi mie drum bun, ca drumul din carte e spre Rai, spre Cer, dar ma mir ca suntetzi atat amagitzi de satana shi zicetzi de Pucioshi (eu am mai zis ca-s din Cluj shi ca nu fac parte dintre ei, ci doar ii cred) ca de sectantzi cand voi nu shtitzi despre cine este sectant cu adevarat... caci nu atzi citit nici elementarul shi nu pricepetzi nimic dar bine ca va aflatzi in treaba ca sa avertizatzi... multzam fain shi pentru asta, dar ma ashteptam la mai mult decat o simpla urare de plecare... e bine shi atat. -"Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca undeva spuneai ca Maica Domnului poate a mai avut si alti copii, ca noi nu stim de fapt ce a fost dupa nasterea Mantuitorului;" aici sa fi citit greshit shi ma confunzi cu vasinec(marian) sau mintzi flagrant ca sa demonstrezi ceva... ca merit evacuarea... in iad adica. -"mai mari hule si blasfemii nici nu se putea din partea voastra!" care sunt alea? shi care noi ca eu sunt doar cu Dumnezeu dar shi cu pucioshii sunt fiindca neindoielnic ii cred. Deci care sunt hulele? care sunt blasfemiile? care sunt argumentele? ca Verginica a fost iubita de Maica Domnului shi inaltzat de Dumnezeu pentru smerenia shi suferintzele sale? Asta e hula? ca a indurat atacurile duhului antichristic al sharpelui fiind batuta shi "tratata" de oamenii de "bine" in psihiatriile Cezarului antichristica care mushamaliza shi mushamalizeaza toate faradeligile? -"Sunteti stapaniti nu de un drac ci de o legiune care va indeamna sa scrieti asemenea hule." care sunt hulele?, unde ai ratacit argumentele? shi dumneata nu pricepi ca nu scrie nimeni ci Dumnezeu se scrie pe Sine, caci probabil pucioshii scriu asha ca dupa dictare, eu nu shtiu ca nu am intalnit pe nimeni dintre ei -"iar daca filmul Ostrovul ar fi fost jucat de actori puciosi, ai fi avut cu siguranta de tras ceva invataturi, nu?" poi nu e vorba de invatzaturi, ci de patima ta oarba pentru nishte actori care aveau marele "dar" ca se prefaceau foarte bine ca nu se prefac, lucru care este defapt o credintza prefacuta pe care o urmeaza oamenii, shi facetzi asemenea lor, ca actorii... tot ce scoate holivudul face shi creshtinul, ca e fain, ca a jost fain. -"Cauta-ti un duhovnic din B.O.R si salveaza-ti sufletul! Cat se mai poate!" Duhovnicul meu ash vrea sa cred ca este preotul din BOR, care o fi el shi Dumnezeu shi scriptura shi Cuvantul lui Dumnezeu shi Traditzia Duhovniceasca shi Monahiceasca shi mireneasca, dar al tau care este, ca precis ai nevoie ca tzi-am aratat ca ai inceput sa mintzi... sa mintzi in post sau sa nu fi priceput bine din neatentzie, sau poate te-ai facut ca uitzi ca sa demonstrezi ca sunt secta sau ca sa te potzi feri mai ushor de mine... poi nu eu te pap ci te papa balaurele cu cele doua fiare ale sale dupa care merg totzi oamenii... Dar daca ai sa-l ascultzi pe parintele Cleopa faci bine, caci el nu a tagaduit Cuvantul lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
vsovi, mai toti ratacim o vreme, apoi ne intoarcem la Tatal. Unii iar pleaca, dar multi se reintorc. Dumnezeu umple viata fiecaruia cu ce trebuie, cand trebuie, si cat trebuie.
Unii deschid mai usor usa lui Iisus, cand acesta bate. Altii, se cearta, nu il primesc, se indracesc, si se departeaza. Dar pana la urma, fiecare are drumul sau, mai usor sau mai greu, mai lung sau mai scurt. Toate sunt de la Dumnezeu, si toate se reintorc la El. Sa fii binecuvantat! Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi,
Măi, frate, dacă tot zici că ești din Cluj, nu vrei să nu faci și nouă un pustiu de bine? Caută-l te rog pe Hirineu Bistriceanul, dă-te binishor pe lângă el, că e om blând, și pune-i vro câteva întrebări, apoi spune-ne și nouă ce ți-a răspuns. Uite ce să-l întrebi: 1. Când a fost ultima dată la Pucioasa și cu ce ocazie? 2. Ce părere are (acum, după ce i-au albit și lui tâmplele) despre "fenomenul de la Puicoasa"? 3. Este un "fenomen ortodox"? 4. Biserica Noul Ierusalim face parte din BOR? 5. Cele "6 trâmbitze" pretinse de pucioși sunt "trâmbițe apocaliptice", sau niște trompete răgușite? 6. Verginica a fost sau n-a fost "șfântă"? Ca să știm dacă trebuie s-o cinstim și noi ca atare. 7. Mihaela și Nicușor sunt sau nu cei doi prooroci și cei doi măslini despre care vorbește Apocalipsa, sau trebuie să așteptăm pe alții? Nu de alta, dar să știm, ca să mergem și noi să ne închinăm lor - dacă e cazul. Ar mai fi și alte întrebări, dar nu trebuie să-l speriem pe Irineu acuma, să creadă bietul de el că vrem să dezgropăm morții. Oricum, el, în calitate de păstor ortodox, va trebui să îngaime ceva, nu se poate să te lase cu ochii în soare. Iar tu să ne spui și nouă, ca să nu murim proști. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|