![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu e bun! E atotînțelept! El stie ce este cel mai bine pentru noi! IIsus a murit pentru noi...din iubire...si de aceea nu ne indoim de bunele lui intenții!
Apoi, visele, in general nu au legătură cu mantuirea, cu ceea ce vom vedea dincolo! Mai degraba, viața din timpul zilei are legatura cu asta! Așa că ar trebuii să te îngrijoreze cum trăiești clipa, mai mult decât ce se întâmplă noptea în somn! În timp ce clipele le poți controla, visele nu! A o vedea pe mama depinde de cum a trait ea si de cum traiesti tu! Cat despre hotararea lui Dumnezeu in dreptul destinului fiecaruia - cred ca va fi cea mai buna cu putinta! |
|
|
|||
|
|||
|
In ultima saptamana m-am tot gandit ce se intampla dupa ce murim, am mai citit pe net varianta diferitelor religii... cu familia mea n-am indraznit sa vorbesc asa ceva, nu cred ca isi pun si ei asemenea intrebari, pur si simplu se complac in traiul lor de zi cu zi.
Un prieten de-al meu considera ca - dupa moarte - pur si simplu ti se taie filmul, nu mai simti nimic, esti inconstient. Evident l-am contrazis spunandu-i ca viata nu ar mai avea niciun sens deoarece chiar daca am face fapte bune sau rele... am avea aceiasi finalitate. Partea cu "vamile" (la noi, la ortodoxi) mi s-a parut ff infricosatoare... nimeni nu cred ca si-ar dori sa vada draci sau alte fiinte infrocosatoare sau sa viziteze iadul 30 de zile... Altundeva am citit ca: Biserica primelor secole a acceptat teza reincarnarii, sustinuta si de Isus. In anul 553 însa, la cel de al cincelea Conciliu Ecumenic de la Constantinopol, teza reincarnarii a fost anatemizata, fiind considerata drept o eroare dogmatica. Personal, cred ca va fi o judecata particulara... intrebarea e: cat de exigent va fi Dumnezeu cu noi.... |
|
|
||||
|
||||
|
ma incurci: am intrat pe pagina ta si ti-am vazut religia, apoi spui: la noi, la ortodoxi, apoi folosesti un limbaj catolic cu influente new-age-iste.cred ca e imp sa iti stabilesti mai intai religia de care ti, apoi sa-i cunosti invatatura. sti, e cam periculos sa stai pe mai multe scaune odata(de altfel, nici nu se poate)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu ai gresit cu nimic,din punctul meu de vedere.
Singura mea obiectie,daca nu este cu suparare,are legatura cu limbajul gen messenger care e de preferat sa fie evitat,gen "k" in loc de "ca". |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
sper ca nu te-am suparat... |
|
|
|||
|
|||
|
Poate MrJuve pur si simplu sta in alta tara si/sau citeste lucruri din astea in alte limbi, de asta. Si eu au tendinta sa vorbesc asa, daca nu ma controlez tare, din cauza limbii franceze pe care o vorbesc tot timpul acasa.
|
|||
|
|||
|
aaa pai la partea aia am dat copy-paste de pe alt sait :D vreoiam sa aflu parerile voastre despre ceea ce am scris, nu despre felul in care am scris :)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 00:58:26 |
| Moarte dupa 2 saptamani ? | Robertworld | Generalitati | 6 | 03.08.2010 13:26:33 |
| Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
| Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte | Iustin32 | Secte si culte | 1872 | 20.12.2009 22:41:43 |
|
|