Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2009, 16:02:56
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Mai las-o balta, mai Emanuel.
Trebuie sa intelegem ca preotilor li se interzice sa ne explice adevarul de catre puterea politica. Problema e grava, totusi. Oranduirea masonica poate fi in viitor chiar mai periculoasa decat cea comunista atat pentru cei care vor accepta cipurile cat si pentru cei care nu le vor accepta.

Cine vrea sa afle adevarul se va intoarce la Sfintii Parinti si la capitolele XIII, XIV si XV din Apocalipsa, iar cine nu sa nu spuna mai tarziu ca n-a stiut...
Reply With Quote
Vechi 09.03.2009, 16:29:30
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Trebuie sa intelegem ca preotilor li se interzice sa ne explice adevarul de catre puterea politica. Problema e grava, totusi. Oranduirea masonica poate fi in viitor chiar mai periculoasa decat cea comunista atat pentru cei care vor accepta cipurile cat si pentru cei care nu le vor accepta.

Cine vrea sa afle adevarul se va intoarce la Sfintii Parinti si la capitolele XIII, XIV si XV din Apocalipsa, iar cine nu sa nu spuna mai tarziu ca n-a stiut...
E o conspiratie. Mereu e.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2009, 20:33:05
emanuel2007
Guest

Implicit

problema nu e numai masoneria precum am mai spus pericolul cel mai mare sunt minciunele care se porpovaduiesc acuma in biserici in locul adevarului mantuitor ... PREOTII MINT CU NERUSINARE luandu-se dupa lume ... iar minciunile lor sunt foarte multe si diverse ... ei acuma se iau la intrecere care sa minta mai mult , prea putini mai incearca sa se mai tina la linia de plutire , dar si aceia nu reusesc mai nimic , esueaza numai in cateva zile de incercare , si apoi o iau de la capat ... iar despre simplii credinciosi , ce sa mai zic ? sunt eretici si nici macar nu isi dau seama ! cei mai multi ...iar cei care nu sunt eretici sunt sortiti iadului din lipsa pocaintei ...

am vrut sa fiu numai obiectiv , io nu am nimic cu nimeni ... cine are alta parere sa si-o tina pentru el io am parerea mea pe care nu mi-o modific caci stiu ca e adevarata ... fiecare sa creada ce vrea insa la judecata sufletelor fiecare se va confrunta cu adevarul constiintei sale , ca vrea ca nu vrea ... de aceea decat sa ne mintim pe noi insine asa de greu , mai bine ar fi sa ne facem examene de constiinta , mai ales ca avem multe de recuperat ...
Reply With Quote
Vechi 09.03.2009, 21:56:46
antoniap
Guest

Implicit

Preotii masoni mint din convingere, iar cei nemasoni mint de frica. Nu vor sa-si piarda parohia. Am intelels ca se fac anumite presiuni asupra lor pentru a-i convinge sa taca. Iar lumea abia asteapta sa aleaga varianta mai comoda. Pai daca si popa spune ca pot sa-si ia microcip, o sa-l ia si gata. Nu stiu, saracii, ca se duc in iad cu popa lor cu tot, daca i-a sfatuit astfel.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2009, 22:07:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Preotii masoni mint din convingere, iar cei nemasoni mint de frica. Nu vor sa-si piarda parohia. Am intelels ca se fac anumite presiuni asupra lor pentru a-i convinge sa taca. Iar lumea abia asteapta sa aleaga varianta mai comoda. Pai daca si popa spune ca pot sa-si ia microcip, o sa-l ia si gata. Nu stiu, saracii, ca se duc in iad cu popa lor cu tot, daca i-a sfatuit astfel.
Antonia, Antonia, nu judeca și mai ales preoții ! Esti mai nevrednică decât bănuiam . Antonia, Antonia, lasă țațismele in post. Unde ți-e frica de Dumnezeu ? Antonia, de nu mai ți la tine, măcar nu-ți nesocoti părinții, copiii, nepoții și ce - oi mai avea ! ! !
Vechi 09.03.2009, 22:25:38
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Antonia, Antonia, nu judeca și mai ales preoții ! Esti mai nevrednică decât bănuiam . Antonia, Antonia, lasă țațismele in post. Unde ți-e frica de Dumnezeu ? Antonia, de nu mai ți la tine, măcar nu-ți nesocoti părinții, copiii, nepoții și ce - oi mai avea ! ! !
Nu se pune problema a judeca preotii, ci numai a constata faptele si a discuta despre ele; antonia nu a nominalizat pe nimeni si nici nu a emis nici o judecata; dar hotararea Sinodului, discursul purtatorului de cuvant al BOR, acuzele la adresa parintilor care au luat atitudine si altele, ar trebui sa ne ridice suspiciuni...
Reply With Quote
Vechi 09.03.2009, 22:48:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de monica.miholca Vezi mesajul
Nu se pune problema a judeca preotii, ci numai a constata faptele si a discuta despre ele; antonia nu a nominalizat pe nimeni si nici nu a emis nici o judecata; dar hotararea Sinodului, discursul purtatorului de cuvant al BOR, acuzele la adresa parintilor care au luat atitudine si altele, ar trebui sa ne ridice suspiciuni...
Ne risipm mult prea mult mintea și nu-i de folos, apoi când spui popi , e semn de rătăcire, apoi Antoni săraca, sun sigur că habar nare de cipuri , masoni și alte cele, apoi să tot bați apa in piuă e semn de dereglare, de goliciune tâmpă. Am ințeles, a spus o dată, de două ori , dar văd că e o plăcere de a zgândări, a intărâta, a pune gaz pe foc și asta, iar nu-i bine !
Vechi 10.03.2009, 14:37:15
emanuel2007
Guest

Implicit

nu intotdeauna este judecare a spune un adevar ; judecare este atunci cand te razvratesti ; caci antonia a spus adevarul 100% ... nimic exagerat ... a spus exact ca la carte , exact ce au spus si sfintii parinti ... dar nu intotdeauna este judecare si razvratire a spune ceva de preoti : de multe ori este rugaciune ; caci cum ai sa te rogi pentru lumea asta si pentru tine insuti daca nu vezi si partile rele ; a nu vedea partile rele inseamna a fi utopist si asta e exagerat , si e lipsa de smerenie ; ce a spus sf siluan ? sa ne rugam pentru lume cu lacrimi zilnic ; sa ne tinem mintea in iad si nu sa nazuim in desert in oameni sau lucruri lumesti ... suntem cu adevarat in iad , inconjurati de demoni , ce vin din toate partile sa ne ia sufletele cu ei , si pe multi ii vedem ca cad in plasa demonilor ; deci , din mila fata de ceilalti , trebuie sa ne rugam pentru ei ... sa ne aducem aminte de rugaciunea lui Iisus din gradina ghetsimani ; avem noi acea rugaciune ? ne rugam noi cu sudoare de sange pentru lume ? inca nu ... deci avem de invatat si aceasta rugaciune , caci altfel stam in mandrie ... deci , una este razvratirea si alta este rugaciunea care vede adevarul despre oameni ... iar a repeta mereu aceleasi lucruri nu este un lucru rau , caci noi mereu trebuie sa repetam acelasi fel de rugaciune , atat pentru noi insine cat si pentru ceilalti ...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44