Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.03.2009, 20:08:24
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Silvia, ce intelegi tu prin "asa-zisii crestini ortodocsi? Daca te referi la intrusi, care cred in alti dumnezei (yoga, tantrayoga) si care se folosesc de aceasta problema a crestin-ortodocsilor, pentru a se afirma si apoi pentru a intra pe usa din fata in arena politica, e in ordine. Dar daca te referi numai la oamenii botezati crestin-ortodox, care sunt ingrijorati de noile pasapoarte, atunci nu este in ordine, caci credinta lor nu o stim noi, ci doar Dumnezeu, si nu avem voie sa judecam, asa cum de nenumarate ori ai sublíniat chiar tu.
[COLOR=green]M-am exprimat foarte clar și nu văd nici un motiv pentru care nu m-aș face înțeleasă.[/COLOR]

Citat:
ce intelegi tu prin "asa-zisii crestini ortodocsi?
[COLOR=green]Exact ceea ce BOR ignoră, exact persoanele de care BOR se dezice, aceia care s-au isterizat strigând că vor fi cip-uiți... Penibil, nu?[/COLOR] [COLOR=green]M-am distrat bine în timp ce am citit comunicatul BOR...[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Am întrebat de ce cei care se dau "credincioși" se tem? Cum se poate teme un credincios? Mie nu mi-e frică nici de cip, nici de 666, nici de iad pentru că nu există... Simple închipuiri, povești negre pentru copii retardați... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu crezi? Treaba ta![/COLOR]
[COLOR=green]Atunci trăiește exact ca în povestea aceea cu drobul de sare... [/COLOR]
[COLOR=green]Eu o să trăiesc ca într-un basm fără eroi negativi...[/COLOR]

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei mirela1990 Generalitati 2 26.10.2010 22:48:36
S-a deschis magazinul online de carte si obiecte bisericesti a Mitropoliei Olteniei mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 30.09.2010 15:13:57
Pelerinaje catolice la centrul de pelerinaj al Mitropoliei Olteniei mihailt Generalitati 3 06.02.2010 07:30:19
Apelul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei catre credinciosi geo.nektarios Generalitati 2 05.02.2009 16:12:49