![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Maica Domnului sa va dea rabdare sa duceti crucea pana la capat. Sarbatori cu pace si voua . Cu dragoste frateasca jenica
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da ,maine e parastas de 3 luni lui Constatin al Catalinei si al lui Constantin unchiu meu de 9 zile, de asemenea cumatra mea in 7 saptamani a pierdut doua surori,ultima miercuri a ingropat-o,acus vor veni si mosi,in martie 6 luni de cand s-a stins mama,multumesc tuturor ce au gasit o vorba buna,o rugaciune,un gram de intelegere pentru mine si aceste persoane dragi mie.
|
||||
|
||||
![]()
pe 12 aprilie finul meu face un an de cand a disparut,se presupune ca a cazut in albia raului care trece prin spatele casei dar nu a fost gasit trupul sau vreun semn nici pana acum,preotul nostru ne-a sfatuit sa-i facem parastas si praznice si am indeplinit pe cat posibil,avea doi ani si zece luni iar acum mama lui este din nou insarcinata si spune ca simte prezenta lui in preajma ei mereu,mi s-a facut frica si am stat cu ea in timp ce dormea,isi incolacea bratele ca si cand l-ar fi avut langa ea,spune ca-i simte respiratia,se trezeste si plange pana i se seaca ochii de lacrimi apoi se culca iar fiindca nu mai poate de dorul lui,ma doare asta si am inceput sa am o frica in mine si sa fiu atenta la orice zgomot,ce sa citesc pt a ma linisti,cum sa procedam?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand te bantuie frica, se citeste Psalmul 37.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
O viitoare mama are nevoie de rugaciunea noastra | mara2008 | Umanitare | 5 | 13.02.2012 15:57:26 |
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra | mara2008 | Umanitare | 16 | 10.09.2010 18:17:36 |
Am nevoie de parerea voastra! | cipriang | Generalitati | 6 | 24.04.2010 23:36:50 |
Un om are nevoie de rugaciunea voastra iar | mara2008 | Umanitare | 16 | 22.01.2009 17:12:33 |
|