![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nimeni, niciodata, nu se va ruga pentru tine, așa cum o poți face singur/a cu o rugăciună scurtă, dar spusă din suflet și cu suflet. [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Cred foarte mult în puterea gândului și aș avea multe de spus dacă ar exista un subiect pe această temă. Dar nu cred că e bine ca eu să-mi las problema mea la dispoziția altuia și să cred că altul s-ar putea să se roage pentru mine așa cum aș face-o eu.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Cum ramane cu " unde se roaga doi sau trei in numele Meu acolo sunt si Eu"? Draga silvestar, iarta-ma, dar uneori ma sperie afirmatiile dvs., numai cuvintele unui bun crestin nu par sa fie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu lua ad litteram cele scrise,este doar o parere,intentia este nobila. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]In Biblie, unde scrie asa ceva? "unde se roaga doi sau trei in numele Meu acolo sunt si Eu"? Poti sa-mi indici versetul? [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Te rog, dă-mi versetul din Biblie. Ce e așa greu? Dacă ai mințit, atunci cere-ți scuze...[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
roaga-te draga mea si sigur vei gasi cea mai buna solutie.Chiar daca rezultatul nu va fi cel pe care-l speri , sa fii sigura ca bunul Dumnezeu a ales ce e mai bine . Doame ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Rugaciunea, facut din iubire pentru aproapele este intotdeauna ascultata! Doamen ajuta! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, rugati-va pentru mine | Ana-Maria N | Umanitare | 15 | 20.07.2011 12:55:40 |
Rugati+va si pentru mine! | andrutza151 | Umanitare | 23 | 11.07.2011 01:08:17 |
Va rog, rugati-va pentru mine!! | simona76 | Generalitati | 30 | 17.11.2009 13:16:23 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Umanitare | 35 | 13.09.2009 14:30:48 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Rugaciuni | 1 | 12.09.2008 19:21:53 |
|