![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Alicia, esti grozava! Cred ca ar fii benie ca acolo unde sinteti, daca reusiti sa va si intilniti, cel putin sa va cunoasteti. Cred ca pe acolo s-au mai intalnit citiva deja...daca nu ma insel, ceea ce este foarte bine. |
|
|
||||
|
||||
|
acu cativa ani am facut si eu propunerea... nu s-a materializat dar, recunosc, nici nu m-am tinut de ea... am pasat-o mai departe. trebuie organizat ceva si e cam greu de organizatori... daca are cineva timpul si vointa necesara atunci... de ce nu?
|
||||
|
||||
|
Eu chiar daca nu am mult timp o sa imi fac,de vointa numai vb k am dar singura fara ajutorul vostru macar putin de ati avea ar fi ok!Deci la treaba dragilor sa vedem faptele,socotiti-va timpul cum lucrati cum aveti liber si poate intr-un weekend ne vedem.Ar fi minunat daca si cei din afara Bucurestiului ar veni stiu ca sunteti de departe si drumul costa mult dar pana hotaram o data economisiti si voi cate putin putin si poate reusim!!!O sa mai vb despre aceasta si as dori sa vb cu fiecare in parte daca sunteti de acord?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu vreau sa par rautacios, dar daca ne-am intalni mai multi de diferite credinte, parerea mea, ca nu ar iesi bine, posibil sa iasa scantei. Mie mi s-ar parea locul de intalnire cel mai potrivit, la o manastire!
Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
|||
|
|||
|
Scantei ies mai usor pe forum, unde comunicarea se face prin internet. Fata in fata oamenii sunt mult mai respectuosi si mai intelegatori unii cu altii.
|
|
|
||||
|
||||
|
S-o crezi tu! Eu m-am contrazis cu tot felul de sectari fata in fata! Si la inceput totul era asa de bine! Lupul sta bine ascuns sub blana oii!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
||||
|
||||
|
eu unul sunt de acord. numai sa fiu anuntat din timp sa-mi pot lua concediu...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Depinde de calitatea omului - am prieteni foarte credinciosi cu care ma inteleg excelent. Pe de alta parte, am intalnit si fanatici religiosi cu car enu m-am putut intelege in nici un fel. Daca ai avut cateva experiente nefericite nu inseamna ca toti oamenii care nu-ti impartasesc credinta sunt ingusti la minte sau conflictuali. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Numai bine ca nu vreau sa iasa scinteiiii |
![]() |
| Tags |
| nu fiti dezinteresati !!! |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un anunt important pentru cei in nevoi | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 31.07.2011 16:37:51 |
| Important! | AlinNNN | Generalitati | 3 | 25.01.2010 17:45:15 |
| important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 20.05.2009 16:12:48 |
| Important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 09.04.2009 10:30:42 |
| Un anunt important!!!!!!!! | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 15.02.2006 17:17:08 |
|
|