|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Unde frațilo? despre ce este vorba?
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   [SIZE=3][COLOR=green]În ce loc este întâlnirea, că nu găsesc, și când?[/COLOR][/SIZE] 
				__________________ [COLOR=green]"În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar..." George Orwell[/COLOR] | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Dacă tot sînteți cu ideea întîlnirii poate spuneți și unde sau o țineți pt voi ?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

imi place ideea ...dar nu ai cum sa te intalnesti cu toti! De fapt nici nu ne cunoastem cu adevarat!
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Corect...unde?...cand ...ar fi frumos la o manastire totusi....

__________________ "Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Noi majoritatea ne cunoastem si ne dorim sa ne intalnim stiu ca nu o sa vina toti si majoritatea care nu vin sunt din alte tari dar ceilalti sunt sigura ca o sa vina.Inca nu am hotarat o locatie anume,nici data sau ora fiti rabdatori dragilor si strangeti banuti pt drum!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 succesuri, drajii miei! noapte buna!   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 [COLOR=green]Wow! Esti antiEBA? De ce? [/COLOR] 
				__________________ [COLOR=green]"În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar..." George Orwell[/COLOR] | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Draga Alicia esti simpatica foc!!! Tot pomenesti de stransul banutilor ptr drum???Dar unde te gandesti tu sa organizezi intalnirea ???Pe insula Bora Bora?   | 
|  | 
| Tags | 
| nu fiti dezinteresati !!! | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Un anunt important pentru cei in nevoi | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 31.07.2011 16:37:51 | 
| Important! | AlinNNN | Generalitati | 3 | 25.01.2010 17:45:15 | 
| important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 20.05.2009 16:12:48 | 
| Important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 09.04.2009 10:30:42 | 
| Un anunt important!!!!!!!! | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 15.02.2006 17:17:08 | 
|  |