Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.03.2009, 20:12:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
eu mi-am propus sa zic cat mai des rugaciunea asta :
” Doamne Iisuse Hristoase iti multumesc pentru toate cate imi dai si rele si bune ; Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul si da-mi puterea de a face binele pe care Tu il doresti de mine ; Doamne Iisuse Hristoase bucura si veseleste inimile tuturor oamenilor de pe pamant si adu-i la cunoasterea adevarului Tau ”
socot ca orice duh , sau stare sufleteasca care nu se cuprinde in ( nu se inrudeste cu ) aceasta rugaciune este de la demoni …
am vazut suflete cu adevarat curate de orice nemultumire si patima , de orice judecare si orice gand desart : cand vii in apropierea acelor persoane ti se schimba sufletul dintr-o data si realizezi intr-o clipita greselile care le-ai facut in ultimile saptamani , luni si ani , si primesti in acel moment puterea de a iesi din acele greseli ; sufletul ti se umnple de o rugaciune permanenta si lipsita de orice frica sau incrancenare … te simti foarte jos in comparatie cu acele suflete si doresti sa le imiti comportamentul cu adevarat smerit dar iti dai seama ca nu esti in stare ; juri ca de acuma incolo sa faci totul pentru a nu mai pierde iar starea ce ti s-a transmis gratie trecerii pe langa tine a acelor persoane stralucitoare …
of , de as fi si eu ca acele persoane ; stiu ca am sa ajung si eu odata si odata la acea stare de rugaciune , dar cand ?
Multă nădejdie, dragă Manuel ! Speranța nu moare nici când. Să fi binecuvântat ! +
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) stoianov Despre Biserica Ortodoxa in general 40 06.09.2015 17:03:42
Biserica CATOLICA ZGUDUITA DE NOI DEZVALUIRI ! ! ! cristiboss56 Biserica Romano-Catolica 492 08.06.2012 09:18:11