23.03.2009, 14:41:08
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de icamilin
dragii mei, m-am intors din micul pelerinaj pe care l-am facut in tara motilor si am aflat de la prietena mea ca daca si azi, a treia zi de la operatie nu apar complicatii, medicii sunt optimisti in privinta starii lui remus. Operatia a fost de 10 ore, nu a pierdut mult sange, zilele critice se pare ca au trecut, insa m-as bucura daca mai puteti sa va mai rugati pentru el, este vizibila schimbarea starii de sanatate, ce putere are rugaciunea colectiva, este minunat ce se intampla! Cei apropiati din familie inclusiv tatal, a tinut post negru in ziua operatiei, cu multa rugaciune au reusit sa se intareasca, sa spere la o minune, sa nu cada in deznadejde.
Mult, foarte mult au contat si rugaciunile voastre , ale tuturor, pentru care mama lui remus, cu lacrimi in ochi se roaga pentru toti, sa va rasplateasca bunul dumnezeu osteneala si gandul bun pe care l-ati avut fata de remus.
Rugati-va si puneti-l la slujbele sfantului maslu, mare bine ii putem face cu astfel de rugaciuni in acest mare post al sfintelor pasti!
Am sa vin cu noutati, cum voi afla ceva ! Doamne ajuta!
|
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!slava lui dumnezeu pentru toate minunile,sanatate lui remus si mamei felicia!
|