![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In alte cazuri eu am refuzat pe acelasi motiv , persoanele fiind cel putin dubioase, astfel incat nu am dorit sa le raman datoare. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici gand sa le percep cota parte la combustibil,si cred ca persoanele in cauza au inteles foarte bine aceasta,ele practic gandesc exact cum am descris,si atata tot.Sa nu mai vorbim de comoditate.
Uite,la Galati nu este carrefour,ci tocmai la Barila cam la vre-o 25 de km,la iesirea din Braila.La fel mi s-a intamplat deseori sa merg cu masina goala si sa solicit o plimbare gratis...nimic.Nu cred ca se simteau datoare,ci doar erau persoane delasatoare...ei lasa!
|
|||
|
|||
![]()
In ceea ce priveste mersul cu trenul,daca este vorba doar de o persoana,atunci exista si alternativa autocarului sau maxi-taxi,fiindca este mai confortabil si pretul net inferior trenului.
Sunt groaznic de imputite trenurile noastre...scuzati-ma!!!
|
||||
|
||||
![]()
Desi sunt in afara subiectului, pot sa iti spun ca am admirat zilele trecute o poza a Dorinei care calatorea cu trenul... ziceai ca e in Orient Express, asa elegant mi s-a parut!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prețul biletului este mare și trenurile deși foarte moderne nu sunt chiar atât de confortabile. Eu călătoresc mult cu trenul deoarece am gratuitate la tren, altfel nu mi-aș permite! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce masuri putem lua pentru a supravietui acestor vremuri aspre? | heaven | Generalitati | 70 | 09.07.2013 17:15:24 |
CRIZA MONDIALA | saccsiv | Generalitati | 12 | 16.04.2012 08:25:18 |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Criza = ? | elena20 | Generalitati | 7 | 28.07.2010 01:24:18 |
Rugaciune in vremuri antihristice | sofiaiuga | Rugaciuni | 4 | 10.01.2009 20:50:16 |
|