![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"As vrea sa fiu copac
Si-as vrea sa cresc langa fereastra ta, Te-as auzi si-n voie te-as privi Intreaga zi. M-as apuca si iarna sa-nfloresc Ca sa te bucuri. Pasarile cele mai minunate Si-ar face cuib pe creanga mea. Noptile mi-ar darui cercei de stele, Pe care ca pe frunze ti le-as da. Prin geamul larg deschis, M-as apleca usoara, sa-ti sarut Cand parul ce pe frunte ti-a cazut, Cand buzele cu buze moi de flori. Spre toamna m-as juca zvarlindu-ti mere si foi de aur moale in odaie Si cu a ramurilor tanara putere Ti-as apara obloanele de ploaie, si cine stie, poate ca intr-o seara de vara , cand va fi si luna Va trece prin gradina o zana buna Facandu-ma femeie sa fiu iara Si-atuncea sprijindu-mi pe pervaz , genunchiul ud de frunze si pamant Cu parul inca doldora de vant Cu roua si cu frunze pe obraz Eu ti-as sari in casa si, senina (uitand de-atata vreme sa vorbesc) Cu cate-un cuib in fiecare mana intinsa, as incepe sa zambesc. (Magda Isanos) Imi cer scuze daca am gresit in redarea poeziei.Nu-mi mai amintesc nici macar titlul ei.Imi place, chiar daca imi stoarce lacrimi de dorul fiicei mele , la a carei fereastra as vrea sa fiu copac...
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|