![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Prea multe vorbe in desert,pentru restu menbrilor sant singura ca nui asa.
[COLOR=royalblue]La momentul potrivit și după ce voi strânge toate datele, voi da totul în vileag[/COLOR] [COLOR=royalblue][COLOR=black]Dnu cristiboss ce ati vrut sa spune-ti cu aceste vorbe[/COLOR][/COLOR][COLOR=black]?[/COLOR] Eu una ma bucur ca am descoprit acest site si forum unde am invatat multe si ca exista oameni deosebiti ce stiu sa se roage cu tine si sa gaseasca o vorba buna,o incurajare pentru fiecare,sa fie alaturi la necaz sau bucurie ,sa te ajute sa te ridici incet in sus pe calea credintei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spor in credinta !
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul | zriyac | Generalitati | 20 | 20.10.2010 23:44:12 |
Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 14:38:28 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
Multa vorbire in disputele dogmatice - Cuviosul Paisie Aghioritul | andrei_im | Generalitati | 14 | 28.02.2010 11:21:14 |
|