![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- am sa ma interesez ? - de 7 ori ce faci daca un om cu credinta mai slabuta cauta un subiect pe net (ex: de ce tinem noi duminica si altii sambata) si nimereste dupa ce a postat un adventist? Exemplele sunt nenumarate si isi poate face o parere gresita. O sa vada o serie de citate si mustrari care par a fi adevarate de ambele tabere si n-o sa mai inteleaga nimic. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred cărebue să avem mare grijă ce postăm pt că se speculează foarte mult
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Îar dacă cineva care nu este ortodox dă un răspuns nepotrivit cu această credință, vor da replică mai mult de doi creștini -ortodoxi autentici sau preoți (căci sunt și preoți pe aici). Nu-ți face tu griji căci "pasărea pe limba ei piere".Eu insist să-ți faci timp să vizitezi membrii forumului mai activi și să nu mai faci afirmații nefondate căci se găsesc oameni deosebiți și creștini autentici chiar dacă unii dintre ei au luat pauză în perioada postului. |
|
|||
|
|||
![]()
Mult vorbim, mult putem gresi, daca nu luam aminte. Dar nici tacerea nu e buna. Cultivarea discernamantului duhovnicesc este o treaba anevoioasa si se realizeaza in timp. De obicei, suntem trasi de maneca atunci cand gresim, asa pur si simplu din solidaritate crestina. Milostenia duhovniceasca e tot o fapta buna.
Am invatat multe lucruri de pe acest forum. Dumnezeu sa ne lumineze, pentru a gresi cat mai putin! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul | zriyac | Generalitati | 20 | 20.10.2010 23:44:12 |
Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 14:38:28 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
Multa vorbire in disputele dogmatice - Cuviosul Paisie Aghioritul | andrei_im | Generalitati | 14 | 28.02.2010 11:21:14 |
|