Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.04.2009, 12:04:26
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Deci as dori, sa fie clara discutia de aici, ca sa evitam neintelegerile.
Definitia conceptului pe care eu il critic e cunoscuta de vreo douazeci de ani. mihailt ar fi putut sa ne spuna ca este vorba de un nou sens pe care maica Siluana l-a gasit pentru sintagma "inteligenta emotionala" si n-ar mai fi fost nici un fel de neintelegere.
Reply With Quote
Vechi 03.04.2009, 21:55:10
janina janina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.03.2009
Locație: bucurești
Implicit

Se întîmplă uneori ca inteligența emoțională să ne depășească și atunci căutăm în altă parte .Adică dacă Dumnezeu ne vede îndărătnici și seci ne trage cîte o palmă -cîte o boală .Cine a deschis topicul nu cred că a formulat bine tema .
Reply With Quote
Vechi 03.04.2009, 21:56:24
janina janina is offline
Banned

Implicit

Apropo nu știu de ce am userul acela cu roșu
Reply With Quote
Vechi 03.04.2009, 22:06:06
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de janina Vezi mesajul
Se întîmplă uneori ca inteligența emoțională să ne depășească și atunci căutăm în altă parte .Adică dacă Dumnezeu ne vede îndărătnici și seci ne trage cîte o palmă -cîte o boală .Cine a deschis topicul nu cred că a formulat bine tema .
[COLOR=green]Am spus ca nu am inteles ce e aceea "inteligenta emotionala", dar observ ca vizavi de aceasta expresie care mie nu-mi spune nimic, este folosit numele lui Dumnezeu... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ce inteleg eu din aceasta alaturare? Ca, Bunul Dumnezeu arata ca politistul din colt, care sta la panda, si abia asteapta sa gresesc, sa nu-mi dea mie ghes "inteligenta emotionala" si dumnealui, pac, sa-mi trântească o pedeapsa, adica o boala... Păi, în acest caz, cum mai pot eu spune că Dumnezeu e bun, milos, iertator daca-mi trimite boala? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Sa fim logici, sa fin seriosi! Nici macar ca glumă nu se poate spune asa ceva pentru ca si glumele, ca sa fie gustata, trebuie sa aiba logica. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Originea bolilor? Neglijenta omului!...[/COLOR]
Vechi 03.04.2009, 22:27:11
janina janina is offline
Banned

Implicit

Măi dar ce o fi așa greu? dacă ești o persoană harismatică frumoasă în adevăratul sens al cuvîntului și la grai și chibzuit adică ai niște daruri pe cu care te-ai născut și pe lîngă cu ce te-ai format ca Om acela ce te-a înzestrat este numai Dumnezeu . Este ca un har numai că se bate cap în cap cu ipoteza psihologică -Ei psihologii se baează foarte mult pe această inteligență emoțională. Orce terapeut dacă nu -i dau rezultate testele sale apelează la Dumnezeu și crede într-o alternativă a vindecării prin credință ,luminare .Și de aici confuzia numai că ei nu fac această confuzie .
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 08:07:24
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Definitia conceptului pe care eu il critic e cunoscuta de vreo douazeci de ani. mihailt ar fi putut sa ne spuna ca este vorba de un nou sens pe care maica Siluana l-a gasit pentru sintagma "inteligenta emotionala" si n-ar mai fi fost nici un fel de neintelegere.

Si de unde stii tu ca e un nonsens?
Ai fost?
Ai vorbit?
Ai vazut?

A acuza asa, dor de dragul de a spune ceva, nu e frumos, nici crestineste, nici manierat.
Concluzia: nu zice nimic daca nu stii!(daca taceai filozof ramaneai)
Vechi 04.04.2009, 08:17:19
janina janina is offline
Banned

Implicit

D-na Nina la ce adresă comentați? Eu am avut de-a face cu această inteligență emoțională pe care mi-au aplicat-o și i-am am speculat ,că altceva nu aveam ce să învăț de la ei -psihologii .Îi mai și întrebam ca să-mi formez părerile .
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 08:19:29
janina janina is offline
Banned

Wink Înteligența emoțională

Citat:
D-na Nina la ce adresă comentați? Eu am avut de-a face cu această inteligență emoțională pe care mi-au aplicat-o și i-am și speculat ,că altceva nu aveam ce să învăț de la ei -psihologii .Îi mai și întrebam ca să-mi formez părerile
mele personale .
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 09:18:40
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
D-na Nina la ce adresă comentați? Eu am avut de-a face cu această inteligență emoțională pe care mi-au aplicat-o și i-am am speculat ,că altceva nu aveam ce să învăț de la ei -psihologii .Îi mai și întrebam ca să-mi formez părerile .
Vorbem despre Maica Siluana, si ma adresam lui Scrabble.
Maica Siluana chema asta tot inteligenta emotionala, insa se trateaza de altcev, cu totul altceva decit ceea ce ai patit tu sau Scrabble vorbeste aici.
Sint 2 teme diferite, luate in discutie.
Tu si Scrabble ati vorbit de acelasi lucru, iar eu vorbem despre altceva.
Nici nu am pomenit eu de psihologi aici.
Vechi 04.04.2009, 11:38:47
janina janina is offline
Banned

Implicit

Tocmai ca să înțeleagă Scrable pt că am sesizat că se confundă lucrurile sau eu nu înțeleg bine?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
OZN-urile-pareri TunsDiana Generalitati 145 31.07.2012 21:48:29
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 01.02.2011 09:27:11
Inteligenta geo_olt Generalitati 4 01.08.2010 18:00:51