![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Definitia conceptului pe care eu il critic e cunoscuta de vreo douazeci de ani. mihailt ar fi putut sa ne spuna ca este vorba de un nou sens pe care maica Siluana l-a gasit pentru sintagma "inteligenta emotionala" si n-ar mai fi fost nici un fel de neintelegere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Se întîmplă uneori ca inteligența emoțională să ne depășească și atunci căutăm în altă parte .Adică dacă Dumnezeu ne vede îndărătnici și seci ne trage cîte o palmă -cîte o boală .Cine a deschis topicul nu cred că a formulat bine tema .
|
|
|||
|
|||
![]()
Apropo nu știu de ce am userul acela cu roșu
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Am spus ca nu am inteles ce e aceea "inteligenta emotionala", dar observ ca vizavi de aceasta expresie care mie nu-mi spune nimic, este folosit numele lui Dumnezeu... [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Măi dar ce o fi așa greu? dacă ești o persoană harismatică frumoasă în adevăratul sens al cuvîntului și la grai și chibzuit adică ai niște daruri pe cu care te-ai născut și pe lîngă cu ce te-ai format ca Om acela ce te-a înzestrat este numai Dumnezeu . Este ca un har numai că se bate cap în cap cu ipoteza psihologică -Ei psihologii se baează foarte mult pe această inteligență emoțională. Orce terapeut dacă nu -i dau rezultate testele sale apelează la Dumnezeu și crede într-o alternativă a vindecării prin credință ,luminare .Și de aici confuzia numai că ei nu fac această confuzie .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si de unde stii tu ca e un nonsens? Ai fost? Ai vorbit? Ai vazut? A acuza asa, dor de dragul de a spune ceva, nu e frumos, nici crestineste, nici manierat. Concluzia: nu zice nimic daca nu stii!(daca taceai filozof ramaneai) |
|
|||
|
|||
![]()
D-na Nina la ce adresă comentați? Eu am avut de-a face cu această inteligență emoțională pe care mi-au aplicat-o și i-am am speculat ,că altceva nu aveam ce să învăț de la ei -psihologii .Îi mai și întrebam ca să-mi formez părerile .
|
|
|||
|
|||
![]()
mele personale .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Maica Siluana chema asta tot inteligenta emotionala, insa se trateaza de altcev, cu totul altceva decit ceea ce ai patit tu sau Scrabble vorbeste aici. Sint 2 teme diferite, luate in discutie. Tu si Scrabble ati vorbit de acelasi lucru, iar eu vorbem despre altceva. Nici nu am pomenit eu de psihologi aici. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai ca să înțeleagă Scrable pt că am sesizat că se confundă lucrurile sau eu nu înțeleg bine?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
OZN-urile-pareri | TunsDiana | Generalitati | 145 | 31.07.2012 21:48:29 |
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 09:27:11 |
Inteligenta | geo_olt | Generalitati | 4 | 01.08.2010 18:00:51 |
|