![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar filmul cu viata Sfintei Maria Egipteanca l-a vazut cineva?
|
|
|
||||
|
||||
|
Maria Egipteanca este model de indreptare pentru fiecare dintre noi. A implinit pe deplin cuvintele: "Da-mi Mie, fiule, inima ta... " Pilde23,26
Sa nu uitam ca pacatul se naste in inima omului si traieste acolo, asteptand prilejul sa iasa afara prin ganduri sau fapte. Atunci cand ni se cere inima, ni se cere intreaga fiinta. Iar un om care i-a daruit lui Dumnezeu inima, vorbeste de spre El prin toate fapte sale. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[SIZE=3]http://www.misiune-ortodoxa.ro/download/detalii/sfanta-maria-egipteanca-video.html[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Calitatea filmului insa lasa de dorit. Si daca nu as fi citit viata Sfintei...nu m-ar fi impresionat la fel. (Te rog sa-mi spui daca si tu ai vazut aceasta ecranizare sau altceva mai bun.)[/SIZE] [SIZE=3]Doamne ajuta![/SIZE]
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
|
|||
|
|||
|
Da Anne, ai dreptate, ceea ce ai vazut tu e de o calitate ce lasa de dorit; nu stiu de ce se mai pun asemenea filme pentru vizionare;
Acelasi film il am si eu, dar eu am plans cand l-am vizionat; daca vrei ti-l trimit |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfanta Maria Egipteanca | costel | Diverse Sarbatori | 14 | 21.04.2013 00:12:19 |
| Sfanta Maria Magdalena | mihele_m | Intrebari utilizatori | 0 | 22.07.2010 11:07:47 |
| Sfanta Fecioara Maria | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 62 | 15.02.2010 01:44:33 |
| filmul Sfanta Maria Egipteanca | alexandra28again | Resurse ortodoxe on-line | 6 | 26.04.2008 18:01:01 |
|
|