![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cititi scrierile Sfintilor Parinti si urmati modul lor de viata,presarat cu darul smereniei,al rugaciunii,al iubirii de aproapele si multe altele daruri cu care sunt inzestrati Sfintii,bine placut inaintea Lui Dumnezeu.
Trebuie sa avem un temperament uman sa fim solidari cu cei din jurul nostru.Cum pot eu sa cer de la Dumnezeu sa ma iubeasca si sa ma ierte de pacate,daca eu nu sunt in stare sa fac acelasi lucru pentru aproepele meu. Post usor si cu folos duhovnicesc! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu in general, sint o persoana calma, optimista, plina de energie, muncesc mult, ma rog mult ( as putea mai mult
![]() ![]() Incerc sa ajung la mantuirea sufletului, insa ca orice muritor de rind, gresesc mult. |
|
||||
|
||||
![]()
Temperamentele exista, oricat s-ar incerca negarea acestora. Unul este nervos in permanenta, iar altul doarme pe el in permanenta; unul este agitat tot timpul, iar altul este de un calm aproape ciudat.
Ceea ce este important insa, este faptul ca tocmai cele mai dificile temperamente se pot sfinti mai usor decat cei cu temperamente blande, calme si dorminde. Cei agitati, daca se pun in slujba binelui, pot lucru mai cu ravna, in timp ce pe cei prea calmi, cu greu ii ambitionezi sa lupte cu sau pentru ceva. Cei mai mari sfinti sunt o parte dintre cei intorsi, care au avut mai inainte un temperament iute, nervos. Sfantul Apostol Pavel era foarte infierbantat de ceea ce facea, era iute si dintr-o bucata (spre deosebire de Sfantul Apostol Ioan). Sfanta Maria Egipteanca avea o aprindere a trupului rara, ajungand sa pacatuiasca numai si numai pentru placere, si nu pentru bani. Dar s-a intors. Mania celui nervos poate devine o sfanta manie, daca e intoarsa spre ce trebuie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti? | CM Punk | Generalitati | 24 | 10.09.2011 22:23:41 |
Ce parere aveti? | AlinNNN | Generalitati | 1 | 30.01.2010 19:48:13 |
Ce parere aveti? | Floar3 | Generalitati | 11 | 20.01.2010 18:08:47 |
Voi ce parere aveti? | AndreiM | Generalitati | 12 | 06.10.2009 09:13:24 |
Aveti Acatistul....... | pui | Diverse Sarbatori | 4 | 24.09.2008 09:56:11 |