Razvan m
Este postat pe forum in felul urmator :Biserica ortodoxa in relatie cu alte confesiuni,de aici am tras concluzia ca vreti pareri de la diferite culte.De aici am intrat la alt subiect care enunta intrebarea:Mintuirea-numai la ortodoxi?Si iarasi am tras concluzia ca se doreste comunicarea cu diferite culte.Cel putin asa sugereaza titlurile.Am citat versete biblice,sper ca sunt corecte si din punctul tau de vedere.Nu am incalcat regulile forumului.Mi-am spus si parerile mele intr-un mod manierat si nu am blamat pe nimeni.Nu ca as vrea sa-ti dau tie socoteala,dar dupa cum suna sibiectele puse in discutie pe forum se intelege ca vreti pareri interconfesionale si nu numai ale cultului ortodox.Este ca si cum ne-ti fi invitat la discutii deschise pe aceasta tema.Nici nu am facut propaganda pentru vreun cult anume ci doar lui Dumnezeu,conform Cuvantului Sau.Daca nu va intereseaza si parerile noastre,inseamna ca nu va intereseaza de noi.In cazul asta de ce puneti problema mintuirii noastre ci nu a voastra.Va cereti doar pareri unii altora despre mintuirea noastra?Dar a voastra,de ce nu este pusa in discutie?De ce vezi gunoiul din ochii nostri si nu vezi barna din ochii tai.scoate mai intai barna din ochii tai si vei vedea mult mai bine sa scoti si gunoiul din ochii mei.Nu stii ca daca cineva il lauda pe Isus Hristos si crede in El nu are cum sa fie impotriva LUi?Dumnezeu este cel ce da verdictul,astfel ca nici un om nu poate hotari asupra sufletului altui om,unde va merge acesta!Sigur ca se cunoaste pomul dupa rod,dar este in puterea lui Dumnezeu sa hotarasca daca acesta va fi altoit cu un soi bun ,in cazul in care rodul pomului este rau,nu se poate altoi pomul singur.Dumnezeu sa ne cerceteze si sa ne binecuvinteze pe toti!
|