![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mereu poti ierta. Iti trebuie un suflet mare si-o autocovingere puternica. Daca nu poti ierta, mai ai de facut pasi pe calea buna. Eventual pasi in sens opus pe directia pe care esti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce mi s-a facut mie trebuie sa iert , vreau nu vreau . Dar in conditiile in care nici Hristos nu ma obliga sa iert tot , de ce i-as ierta pe cei care distrug lumea , adica pe altii in afara de mine ? Doar ca sa dau apa la moara celor care fac constient ceea ce fac in lume astazi , adica ei sa faca ce vor lumii si eu sa-i iert fara ca macar ei sa incerce sa repare ceea ce se poate repara din ce au stricat ei ? Vezi cele scrise la un post anterior al cuiva despre mania binecunvatata . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce mi s-a facut MIE trebuie sa iert , vreau nu vreau . Dar in conditiile in care Hristos nu ma obliga sa iert tot ( vezi cele scrise la un post anterior al cuiva despre mania binecunvatata ) , de ce i-as ierta pe cei care distrug lumea , adica pe cei care au facut constient rau altora in afara de mine ? Doar ca sa dau apa la moara celor care fac constient ceea ce fac in lume astazi , adica ei sa faca ce vor lumii si eu sa-i iert fara ca macar ei sa incerce sa repare ceea ce se poate repara din ce au stricat ? In lume se intampla nedretati foarte mari , evidente si pentru un prost si nimic . Hai sa te pun intr-o situatie : ai un fiu si are o deceptie in dragoste . Din cauza deceptiei , o ia pe calea homosexualitatii . Tu ai fost un tata care i-ai explicat inca din frageda copilarie ce e bine si ce e rau , macar cat ai putut . In conditiile astea . nu ai sari la gatul celor care au legalizat asemenea practici ? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot spune ca "as sari la gatul" lor. Cum si eu am facut multe greseli si am avut norocul de a fi tratat cu blandete si intelegere explicandu-mi-se cand greseam si ghinionul de a fi atacat de catre alt tip de oameni la fiecare greseala, asa am reusit sa ma abtin in a sari la gatul oamenilor. Sunt destui care fac asta dar putini care aduc argumente pasnic. Cunosc foarte multe cazuri in care vorba buna si inteleapta a schimbat cursul vietii altora, iar critica sub pelerina nervilor, cuvintele vulgare si violenta fizica a fost ignorata. Desigur, se-ntampla si invers.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Ajutor. Mama se opune casatoriei. Nu poate ierta trecutul sotului meu | ioanacluj | Nunta | 270 | 27.02.2013 10:12:37 |
Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci | mihailt | Generalitati | 2 | 05.01.2010 18:17:06 |
|