![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si apoi, fie vorba intre noi, mai mult blana e de ea.. crezi ca daca as tunde-o la zero ca pe dl Tony, ar mai fi ceva de capul ei?? iti garantez ca ar arata ca scoasa din clasor. (si inca ceva... are cu cine sa semene durdulica!!!!)cum e cainele si stapanul |
|
|
||||
|
||||
|
Asa arata iepurasa noastra acum doi ani ,cand am primit-o pe 8 martie..
|
||||
|
||||
|
Si acum cum arata? sau nu o mai aveti?
|
|
|
||||
|
||||
|
si..asa arata acum...desi ne-a cam ros prin casa tot ce tine de fire -cablu o iubim de nu mai putem.
|
||||
|
||||
|
Ba o avem inca si este minunea casei !
|
||||
|
||||
|
Sa va traiasca, e o grasunica frumoasa
|
|
|
||||
|
||||
|
Multam ,Marina sper sa fie sanatoasa si sa traiasca mult ..ptr ca o iubim toti.
|
||||
|
||||
|
animalutele sunt niste minunatii ale lui Dumnezeu
ce frumos ar fi daca ar putea intra si ele in rai. mie mi-a murit de un an cainele si nu as fi crezut ca o sa-mi fie dor de el. Rugaciunile Sfantului Modest sunt foarte frumoase si pline de dragoste. Nu stiam de ele. Pe viitor trebuie sa pretuiesc mai mult animalutele mele dragi.
|
||||
|
||||
|
Mie mi-e dor de un caine pe care l-am avut acum 25 de ani .. cat de mult poate sa se ataseze un suflet de animal de noi..si noi de el ..
|
|||
|
|||
|
din cate am inteles eu, chiar intra. Sunt ceva scrieri de genul ca in rai leul se va juca cu oaie, etc, ca vor fi toti vegetarieni, etc.Deci si cainii, si alte animale tot asa, vegetarieni or sa fie, si-or sa se joace unii cu altii fara regulile ierarhice pe care le au ca specie aici pe pamant. Deci direct in rai se duc. Calculez ca dupa ce mor, cainii se duc in rai si-i scarpina ingerii pe burta acolo. Eu daca mor si ajung in iad, deci, toti cainii mei care au murit si evident, au ajuns in rai, or sa vina la gardul iadului, si-or sa zgarie la poarta sa vina la mine. :))))) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O primavara minunata! | heaven | Generalitati | 21 | 08.03.2015 23:59:56 |
| De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 23:50:26 |
| O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 12:23:12 |
| Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 12:27:11 |
|
|