![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
BROMUL este un sedativ al sistemului nervos utilizarea lui fiind binevenita in cazurile de insomnii. Il gasim in mar, strugure, fraga, pepene galben, usturoi, sparanghel, morcov, telina, varza, ceapa, praz, ridiche, rosie.
(Jean Valnet - Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale) |
|
|
|||
|
|||
|
Fratilor, dragilor..dormiti atat cat va cere organismul..dar.. cand va treziti Nu uitati pentru CE o faceti. Nu somnul mult "ucide" privegherea dar nici nesomnul nu o face "valabila", ci starea/miscarea inimii cu care faceti acestea. Fie ca dormiti fie ca va privegheati...faceti-o cu Bucurie...fara ea..nimic Nu ramane indiferent ce facem in viata asta. NIMIC nu ramane..
Hristos a inviat! |
|
|
|||
|
|||
|
Cat ati rezistat cel mai mult fara somn si ce ati facut in acest timp?Eu fara sa vreau,din cauza unei pneumonii nu puteam sa dorm ,ajunsesem la 30 si ceva de ore si ma simteam extenuat,dar curios am dormit putin,5-6 ore dupa si mi-am revenit.Asta mai demult.Voi?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scurgerile in somn va rog intrati si ma lamuritii! Ajutor! | ghost7 | Pocainta | 16 | 14.07.2014 01:31:55 |
| Timpul sacru | georgeval | Sfanta Liturghie | 17 | 17.02.2014 23:59:21 |
| Paralizia in somn | Marcel_Ionut | Generalitati | 4 | 02.01.2013 02:26:33 |
| Cum ne furam timpul? | Marius22 | Generalitati | 22 | 22.02.2009 00:12:10 |
| TIMPUL ? | allen_sky | Generalitati | 45 | 13.09.2007 20:51:02 |
|
|