![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Lumina apare intre orele 14 si 15, deci timp destul ca sa se ajunga in Romania. Cel putin la Suceava avionul a ajuns cam pe la 8 si ceva seara.
Realitatea sau falistatea luminii acesteia nu imi influenteaza in nici un fel credinta mea. Nu am nevoie de un miracol ca sa cred. Ceea ce nu inseamna ca refuz existenta lui, dar credinta mea nu sta in miracolul asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam Stalpul Ortodoxiei. Ereticii au dat sarazinilor bani pt. a nu-i lasa pe credinciosi sa intre in Biserica Sf. Mormant. Atunci Patriarhul Sofronie impreuna cu ceilalti crestini se rugau afara, cand deodata Lumina Sfanta a tasnit afara spargand un stalp de piatra. Si asta este tot o "facatura"?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Unde scrie, ce dovezi exista?[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
George Orwell ti-a raspuns deja
|
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Politicienii pe-o parte, biserica pe altă parte face harcea-parcea din mintea bietului român, incapabil să mai discearnă între bine și rău, între adevăr și minciună... Dă-i românului măcar iluzia senzațiilor tari și l-ai făcut sclav...
|
|||
|
|||
![]()
E o decizie de marketing. Cu ce e diferit focul ala fata de focul de la bricheta mea?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu stiu, nu mi-am pus problema asta. Dar, de 20 de ani, politicienii mint, ne mint, ne manipulează, ne promit si-n acelasi ritm incalca promisiunile. Nu vreau decât să mă conving că acțiunea din 18 apr este reală sau nu... Nu pentru că aș fi Toma-necredinciosul... Dar, această acțiune înseamnă voturi și vreau să mă conving că le merită.[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
silver,nu te indoi ,Sf Lumina se pogoara in vazul tuturor,intre orele 13,15(am vazut-o 3 ani la rand)in sambata Mare,cat despre carteli,.. Bine ar fi sa te duci canva sa vezi cu ochi tai,,,,ca o sa crezi sau nu,traba ta,da nu te mai uita dupa toti ciudati de pa ci care isi dau cu parerea,(contra ortodocsiei)cand ei defapt sunt afoni,
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Peste partea cu "campania electorala" se poate trece cu usurinta. Nu e nimeni obligat sa o ia in consideratie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 22:19:55 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 08:28:29 |
Astrologia adevar sau minciuna? | Templier Knight | Generalitati | 5 | 15.01.2011 09:16:01 |
Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 03.07.2009 23:55:06 |
|