Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Ai impresia ca Noesia din Suceava stie ce e in Scandinavia? Nu crezi ca orice om cu bun simt mai intai isi cauta de munca? Asa au facut si ei, dar sotia nu a gasit; din pacate.
Deci in loc de compasiune, mai bine acuzam de indolenta?!? Nu e cazul.
Si daca nu intelegeti cazul si nu aveti un cuvant bun de spus , mai bine tacere, ca e de aur!
Si bucurati-va ca nu sunteti voi in aceasta situatie; poate daca ati fi, ati intelege.
Nu se mai gaseste de lucru, caci si aici e criza! Zilnic firmele mari dau cu sutele afara.
|
Anca draga, esti de 20 ani pe acele meleaguri si stii foarte bine ca de munca nu gasesti numai daca NU VREI, Punct...si stii tu exact ce vreau sa spun..., si deasemenea stie si Mirela si Marius... "Microbul" muncii este in tine sau NU este...
Eu demult am gasit in Austria de lucru pe un virf de munte daca vrei sa stii, unde inainte sa ma duc sa caut, TOATA lumea , toata romanimea fugita care locuia in zona imi spunea cu certitudine ca acolo munca nu EXISTA, este pustiu...
Eu unul sunt convins ca si in criza economica...eu gasesc de munca daca vreau si in desertul Sahara...de ce? ...pur si simplu pentru ca altfel nu are cum sa fie!
Deci sa n-o mai dam pe criza ca nu tine...este o modalitate de a-ti gasi justificari...insa munca va exista pina la a doua venirea a Mintuitorului