![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Bună, Marina! Trebuia sa se intample sambata dar pentru ca Dorina a avut acest eveniment fericit, va fi joi cu siguranta. Astept si eu. De prea mult timp imi doresc sa ajung. N-am mai fost de doi ani si se simte. Eu simt ca ceva nu se invarte rotund.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
www.scribd.com/doc/13707605/De-La-Poezie-La-Rugăciune |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am postat câteva poze pe pagina mea și le puteți vedea, iar dacă vreți să citiți din poeziile mele voi scrie cele două adrese de pe Scribd unde le găsiți. Să vă bucurați atunci când Dumnezeu vă dă suferințe căci,numai credința și încercările ne fac mai buni și mai curați.Vă mulțumesc pentru cuvintele minunate tuturor dar nu știu dacă sunt eu vrednică de atâta atenție. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am citit deja de aseara poezii de ale Dorinei pe blogul lui Adorcrysti.
sunt minunate, pline de gingasie si de finete! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar draga Dorina, cum am putea sa cumparam cartea? ca nu e totuna sa le citesti de pe internet...se gaseste la vreo librarie online?
|
|
|||
|
|||
![]()
Încă nu.Voi lua legătura cu editurile.Când vor fi voi scrie.Cele editate s-au vândut în mare parte la lansare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asteptam, sa nu uiti sa ne spui!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit cu mult drag volumul de poezii al D-nei Dorina.Cartea este intitulata sugestiv "Daruri".adica un dar de la dansa pentru noi toti,si un dar trebuie primit negresit,avand multumirea ,ca am avut ocazia si prilejul de a fi printre cei ce primesc daruri.
Poeziile sunt scrise cu multa dragoste si impartesc din frumosul de langa noi si binecuvantarea Lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[COLOR=red]Te rog tare mult Cristi vezi ce este cu aceste bloguri ale tale căci mi s-a blocat calculatorul și nici să-l închid nu mai puteam,a trebuit să-l scot din priză[/COLOR]. ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
|