![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PSALMUL 18 Al lui David. 1. Cerurile spun slava lui Dumnezeu si facerea mâinilor Lui o vesteste taria. 2. Ziua zilei spune cuvânt, si noaptea noptii vesteste stiinta. 3. Nu sunt graiuri, nici cuvinte, ale caror glasuri sa nu se auda. 4. În tot pamântul a iesit vestirea lor, si la marginile lumii cuvintele lor. 5. În soare si-a pus locasul sau; si el este ca un mire ce iese din camara sa. 6. Bucura-se-va ca un urias, care alearga drumul lui. 7. De la marginea cerului iesirea lui, si oprirea lui pâna la marginea cerului; si nu este cine sa se ascunda de caldura lui. 8. Legea Domnului este fara prihana, întoarce sufletele; marturia Domnului este credincioasa, întelepteste pruncii; 9. Judecatile Domnului sunt drepte, veselesc inima; porunca Domnului este stralucitoare, lumineaza ochii. 10. Frica de Domnul este curata, ramâne în veacul veacului. Judecatile Domnului sunt adevarate, toate îndreptatite. 11. Dorite sunt mai mult decât aurul, si decât piatra cea de mare pret; si mai dulci decât mierea si fagurele. 12. Ca robul Tau le pazeste pe ele, si rasplatire multa are. 13. Greselile cine le va pricepe? De cele ascunse ale mele curateste-ma 14. Si de cele straine fereste pe robul Tau; de nu ma vor stapâni, atunci fara prihana voi fi si ma voi curati de pacat mare. 15. Si vor bineplacea cuvintele gurii mele si cugetul inimii mele înaintea Ta pururea; Doamne, Ajutorul meu si Izbavitorul meu. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 22:11:59 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
File de peste cu rosii | tanty12 | Intrebari utilizatori | 2 | 13.03.2010 01:47:15 |
Talcuirea evangheliilor de peste an | patinina34 | Rugaciuni | 82 | 09.01.2009 08:44:01 |
|