![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
As fi foarte trist pentru ca sunt tanar si nu am apucat sa indeplinesc in totalitate porunca lui Dumnezeu .Probabil m-as uita la toate si AS PLANGE...rugandu-ma in acelasi timp.Nu o sa imi irosesc timpul facand ceva ci doar privind ..Cat mai departe aceasta moarte sa fie de noi!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pai draga Alin, uite eu ma uit la mine, la citi ani am( uffffff) si inca nu stiu ce as face in ora respectiva. Un lucru sint sigura totusi, as recita Rugaciunea Inimii si as cere iertare pentru toate! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Adesea ma gandesc , mai cu seama seara, ca s-ar putea sa trec "pragul vietii" acesteia dormind.Daca as sti ca maine s-ar rupe firul vietii?Nu stiu daca as putea face ce gandesc acum.Ma rog Bunului Dumnezeu sa-mi daruiasca linistea sufleteasca si iertarea la sfarsitul vietii, oricand ar fi acesta.
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|
|||
|
|||
|
Probabil m-as comporta ca un retardat si as fi in pragu disperarii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, ar fi unu dintre motive, dar nu principalu, mai sunt si multe alte chestii care nu le-am facut.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Intelepciunea ultima | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 17.09.2011 23:26:52 |
| Am intrat in ultima zi a anului 2010! | Melissa | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 01.01.2011 20:27:40 |
| Tineretul de astazi - Dezmatul de maine | colaps | Generalitati | 36 | 09.06.2010 19:49:59 |
| Maine la Manastirea Sihastria | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 22.04.2010 00:00:02 |
| Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 27.04.2009 10:20:23 |
|
|