Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.05.2009, 10:36:00
pr.Teona pr.Teona is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit discutii

Ma bucur ca m-ai sant oameni care incearca sa acopere greasala unora,mai mult decat atat,cere sa ne rugam ptr.un suflet care a facut atat bine,tot prin rugaciune.
am citit cele scrise aici si m-am bucurat de unele persoane care,ii doare sufletul pentru un biet om,care din pricina unor slabiciuni omenesti,s-a intamplat ceeia ce stiti,ne rugam pentru iertarea gresalelor aproapelui nostru.
Insusui Mantuitorul Hristos spune:"Nu judecati,ca sa nu fiti judecati''.(Matei cap.7;1-3.;Luca 6;37.)sa luam aminte de cele spuse.trecand cu vedera cele intamplate,citim cele spuse de Evanghelistul Ioan la cap.8;3-7.cititi va rog despre acea femeie prinsa in adulteri de farisei...si sa luam aminte.
Pe Pr.Sava il stiu mai bine de jumatate de an,suficient timp pentru a-l cunoaste[...]nimic de reprosat.
Iar despre acele femei reporter pro-tv din BV,care au facut mult rau bisericii,facand prin aceasta multa sminteala intre crestini si asa zbuciumati de curentele sectare,in mare parte fiind inscenare,vor avea acum s-au mai tarziu probleme grave asa cum au patit unii din ai lor colegi.
Hristos a inviat,invierea tuturor
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Voi va rugati impreuna in familie? glykys Morala Crestina 56 21.04.2012 18:22:01
Sf. Ieromartir Isidor si cei 72 impreuna cu el pilgrim1 Diverse Sarbatori 1 25.01.2011 00:07:36
Veszprem - plangand impreuna laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 15 16.02.2009 11:43:22
Impreuna pt totdeauna? andreea_teo Nunta 13 04.07.2007 10:05:51