![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Traditie1 si Emanuel: da, sfintii pot vorbi despre casatorie fara sa o fi gustat, dar voi va considerati sfinti atunci? Ce spune ory este ca voi vorbiti din carti, de sus, de la catedra, si condamnati fara sa aveti experienta.
Si mai las-o pe ory in pace, Traditie1. Daca citesti bine si ea a zis ca nu foloseste anticonceptionale. Avem amandoua dreptul, cum aveti si voi, sa ne scriem parerile pe acest forum, nu? Daca nu avem dreptate, Dumnezeu ne va judeca. Poate nu avem. dar poate voi nu aveti. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar daca femeia foloseste anticonceptionale si barbatul nu foloseste prezervativul inseamna ca el nu pacatuieste( dandu-si chiar drumul in femeie-oarecum procreeaza)?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hotararile intr-un cuplu se iau in doi. Asta tot zic eu de la inceput.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hotararile eu cred ca se iau in cuplu, dar daca eu am cunoscut-o de 3 zile pa la facultate si ea lua de foarte multa vreme si nici nu mi-a cerut niciun fel de protectie ca este ea acoperita. Deci e tot pacat?
|
|
||||
|
||||
![]()
cel mai mare păcat e să stresezi lumea cu întrebări prostești
|
|||
|
|||
![]()
" Dar daca femeia foloseste anticonceptionale si barbatul nu foloseste prezervativul inseamna ca el nu pacatuieste( dandu-si chiar drumul in femeie-oarecum procreeaza)? "
pai daca el nu e de acord cu pacatul ei cu anticonceptionalele nu face nici un pacat , ce pacat sa faca el ? |
|
|||
|
|||
![]()
ionpat asta e figura, hahahaha. Scoate cate una, ma mir ca n-au sarit toti pe el. Dar cred ca nu mai dureaza mult si incepe explozia, ca e o bomba cu ceas
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu puneam doar o intrebare, din dorinta de a clarifica anumite situatii ivite in cotidian. Nu doresc sa explodez nimic doar voiam niste argumente sau eventual idei. Doamne ajuta !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... | laurastifter | Umanitare | 16 | 27.11.2014 09:26:02 |
Sfaturi pentru tanari casatoriti | Dia20_diana | Nunta | 19 | 10.08.2012 14:32:23 |
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? | sophia | Nunta | 101 | 02.06.2009 16:12:37 |
TINERI CASATORITI | saccsiv | Nunta | 9 | 14.01.2008 18:15:19 |
|