![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
goldfinger17: Si eu aveam ganduri de astea in liceu sa ma duc la manastire si tot tacamul, asta dupa ce am fost si baiat de altar la o biserica de cartier din orasul natal. Dar cand m-am mutat la facultate in Bucuresti, nu ai cum sa mai crezi chestiile astea...adica nu cred ca esti suficient de matur sa dai cu piciorul la fetele ieftine de la facultate, sexul si bautura, eventual niste prafuri. Cumpaneste bine... anii astia cand corpul duce excesele nu se mai intorc...asa ca degeaba la 50 vei dori sa gusti din toate asta...ai arata un fel de Columbeanu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine, Ioane, dar scopul vietii e sa le gusti pe acestea toate? Chiar crezi ca iti foloseste acel praf? Eu stiam ca trebuie evitat...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca mai putin conteaza daca trebuie evitat sau nu, ci faptul ca la varsta lui corpul duce mult mai bine toate astea decat la 40 de ani, oricat ar fi de calit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg despre care "toate astea" vorbesti. De toate ne putem dispensa. Dar daca ai nevoie sa-ti traiesti viata din plin, nu vei incepe la 40-50 ani, ci din tinerete.
Culmea e, ca cel care incepe viata sexuala mai tarziu, e mai putin expusdecat cel, care incepe devreme. Mediteaza si la acest aspect. Si oricum prafurile nu sunt bune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pace tie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spre rai se urca, te desavarsesti, spre iad se coboara, te perimezi... JALNIC, sarmane om! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
Ce manastire recomandati ? | Petre. | Calugarul | 40 | 07.02.2012 16:14:13 |
O manastire uitata de lume: Bezdin | Ilie | Pelerinaje la locuri Sfinte | 17 | 26.09.2010 22:32:10 |
Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 11:27:11 |
|