Citat:
În prealabil postat de eea
Intr-adevar nu spune nimeni ca e usor sa cresti un copil sau mai multi..dar cand ii vezi pentru prima data, cand ii pui la san, cand auzi prima data cuvantul ,,mama", cand fac primii pasi, prima poezie...sunt clipe unice, de neuitat, cand ii privesti seara cum dorm...e ceva care nu poate fi explicat in cuvinte, trebuie trait...nu judec femeile care fac avorturi sau folosesc contraceptia pentru ca ele vor da raspuns pentru pacatele lor, nu eu...insa pentru mine personal nu e nimic mai frumos in viata de cuplu decat sa fii mama...de cati copii da Dumnezeu...
ma uitam pe net si am vazut ca multi din parintii de seama ai BOR, ierarhi sau simpli monahi care apoi au devenit sfinti proveneau din familii cu multi copii...
|
Eea, ai citit toata discutia? Nu-i vorba, ca te inteleg daca nu, e cam tare lunguta...
Eu nu am zis in nici un moment ca e bine ca un cuplu sa nu aiba copii si ca trebuie sa faci avort. Sunt si eu mama si imi mai doresc copii. Daca ati sti voi care judecati in ce conditii cred ca nu ati mai vorbi cum vorbiti. Dar nu vreau sa vorbesc despre mine aici.
Eu am vorbit, pe la pagina 4 sau 3, despre unele situatii critice in care folosuirea anticonceptionalelor neabortive nu ar fi rea, ci dimpotriva o solutie buna. Cazul tip: daca sotul face chelioterapie si e mare pericol sa se conceapa copii handicapati (NU daca au fost deja conceputi, NU sunt pentru avort). Alt caz tip: cand ai deja foarte multi (unii oameni sunt mai fertili ca altii) si nu mai poti fizic si moral sa-ti asumi responsabilitatea de a avea altii.