![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze i se pot gasi dar nu si justificari.
Evenimentul in sine nu e grav, dar ca semnificatie este. Te rog sa ma contrazici daca gresesc (n-am ascultat inregistrarile cap-coada), dar nu le-a spus nici un moment credinciosilor ce hram poarta si asta mi se pare un lucru chiar foarte rau. |
|
||||
|
||||
![]()
da, a fost prezentat ca domnul profesor, conferentiar peste hotare. nu s-a specificat insa daca este ortodox, adventist, baptist, etc .
de remarcat ca parintelui i-a fost pusa de cineva o conferinta de pe net (bine intentionat?) si a fost impresionat de acesta, a dorit sa il auda toti din parohie.
|
|||
|
|||
![]()
Acum imi dau seama ca e f. posibil ca nici dumnealui sa nu fi stiut faptul ca nu e ortodox.
Atunci problema este a fiicei lui. Sa nu fi stiut nici ea? Nu i s-a parut relevant? Greu de spus.. Probabil la un moment dat dumnealui va iesi in public si va da niste explicatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Respectivul predicator in ultima parte a alunecat putin, spunand ca Iisus ne iubeste, si ne considera prieteni, ceea ce nu mi se pare ortodox. Prietenii lui Iisus sunt cei care fac voia lui, nu toti. Sa-i mai ascultam si pe sfinti.
24 Nadejdea si felurile ei - Sfantul Isaac Sirul<script src='http://www.crestinortodox.ro/audio/e87693' type='text/javascript'></script> |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca astia se simt asa mari aparatori ai ortodoxiei, de ce nu se duc cu jalba in batz la episcop sa ceara niste explicatii? Sa vedem explicatiile oficiale, pe urma vedem daca a facut ceva rau intentionat sau a fost o neintelegere la mijloc. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Canoanele: casatoria ortodox eretic | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 23.01.2012 02:12:47 |
Biserica Ortodoxa in Sicilia | stoicaanna | Generalitati | 0 | 30.07.2010 20:03:55 |
Biserica ortodoxa siriana | dmb | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 17.01.2009 22:58:33 |
Este oare si Badilita un eretic? | grecu | Biserica Ortodoxa Romana | 44 | 12.06.2008 01:18:15 |
|