![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La fel cu Parintele Sava de la Bucium... Parintele Juvenalie - eu am fost la Roma cind a venit dansul si stiu foarte bine cit a luptat pentru biserica, si a reusit, desi statea la calugaritele catolice, care erau atit de rele, nu-i lasau d emancare etc, etc. Dansul era firav si slabut, si manca aproape nimic. La inceput sluba s-a oficiat intr-ul subsol pe care l-am amenajat noi al Bisericii Anglicane, in Piata del Popolo. Acolo venea atita lume ca nu incapeam in biserica. Apoi a obtinut o biserica la Sfantul Petru si Pavel, unde se afla capul Sfantului Pavel. Apoi Biserica Trei Fontane. Aceasta i-a fost luata. De aici a fost eliminat dansul. In modul cel mai crud si cel mai urat, cu inscenari si cu acuze false. Stiti, eu citind atitea cazuri acuma, zic ca diavolul a intrat in biserica deja. Vremurile de pe urma s-au ajuns. Si de acuma ne putem astepta la mai rau. Cazul Parintelui Sava este asemanator. Cazul preotului de la Manastirea Cernica, mentionat aici...este trist...banuiesc eu ca e doar inceputul de acuma. Banuiesc ca acestea nu vor mai fii cazuri izolate. Oricum, revenind la topicul nostru: Parintele Juvenalie este, a fost si va fii unul dintre cei care si-au sacrificat sanantatea, si studiile sale, si mai ales faptul ca avea (si are duh sfant) ceva de neintilnit, vorba putina, si multi credinciosi care s eroaga pentru dansul. A fii nevoit sa renunte la tot, calugarie, preotie - banuiesc ca dansul care era si mic de statura si slabut( nu cred ca cantaterea mai mult de 43-44 kg pentru un barbat) este extrem de putin. Ideea dansului era sa faca o mare credinta ortodoxa in inima acelei puternice catolice. Cineva , nu vreau sa spun cine, a vandut tara si credinta!!!! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
parintele iustin si parintele proclu | cosmin95 | Generalitati | 48 | 01.03.2010 17:25:58 |
Parintele Parintele Iustin Parvu | ClauCioc1969 | Intrebari utilizatori | 2 | 10.02.2010 14:10:10 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
Parintele Gavriil | StoicaFlorina | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 26.08.2008 07:52:56 |
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 15:57:47 |
|