![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ba, eu cred ca postarea de mai sus a lui 57Li e deosebit de sincera si plina de adevarul care izvoraste din experienta omului patit, care a cunoscut minciuna si falsitatea sectara. Cine esti tu Litanule sa dai verdicte ca cineva arata o lucrare a Sfantului Duh pe care te pomenesti ca tu ai pretentia ca o ai??? De ce nu ai curajul sa spui pe fata ca ceea ce spune 57Li este total adevarat??
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mi-a placut si mie foarte mult parerea lui 57Li, si se cunoaste ca in spatele randurilor lui se afla o intreaga experienta de viata sfarsita din fericire cu bine. Har si Pace de la Domnul! |
|
|
|||
|
|||
|
Interesanta joaca de-a dialogul... Daca tot v-ati apucat sa va raspundeti intrebarilor puse pe acest topic, trebuie sa stabiliti mai intai cine joaca rolul ortodoxului si cine pe cel al "sectantului". Oricum, raspunsurile noastre se sterg de-a valma de catre moderator...
Va doresc un dialog placut! :) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa revenim... Har si Pace de la Domnul! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Bun venit 57Li în mica comunitate de oameni treziți din înșelarea neoprotestantă. Te înțeleg și mă bucur că ai revenit acasă dintr-o risipire la care m-am făcut părtaș o vreme.
Dragă Litanu (uite vezi că sunt aproape tandru cu tine), ai primit cumva la adventiștii tăi darul deosebirii duhurilor? Parcă în urmă cu câteva ore îmi făceai reproșuri că mă exprim într-un anumit fel. Cam arogantă purtare manifești, nu crezi? S-au la voi așa e "frumos și creștinește" să puneți etichete arbitrare pe experiențele altora? Păi află Mariane că nici mata nu ai convins pe nimeni cu politețea ta ipocrită și semidocția în materie de Biblie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Si faptele firii pamantesti sunt cunoscute si sunt acestea: preacurvia, curvia, necurartia, desfranarea, inchinarea la idoli, vrajitoria, vrajbile, certurile, zavistiile, maniile, neintelegerile, desbinarile, certurile de partide, pizmele, uciderile, betiile, imbuibarile, si alte lucruri asemanatoare cu acestea... Cei ce fac astfel de lucruri nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu (indiferent de confesiunea religioasa din care fac parte - paranteza imi apartine)"(Galateni 5:19-21) "Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, facerea de bine, credinciosia, blandetea, infranarea poftelor."(Galateni 5:22.23) Nu este nevoie sa ne judecam unii pe altii. Ar fi mai bine ca "fiecare sa se cerceteze pe sine insus"(1 Corinteni 11:28), in lumina Cuvantului lui Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca ortodocsii au dreptate si dvs. va aflati intr-un eres, v-ati ratat mantuirea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Conteza mult sa fim sinceri in credinta noastra si sa-L cauta pe Dumnezeu cu toata inima noastra, cu tot cugetul nostru. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 01:36:38 |
| Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 10:41:27 |
| Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 10:01:17 |
| Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 22:37:50 |
|
|