![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba hai ca insist, ca ai probleme in interpretare.
Cand ai ganduri de desfranare, ca femeie, acele ganduri, pe langa sa zicem dorinta, au ca o consecinta si A DORI sa starnesti pofta in barbat. Sunt ganduri, n-am zis ca devin si fapta. Iar autorul textului le indeamna ca NU DOREASCA niciodata acest lucru (nu sa nu-l faca, ca nu aveau cum sa-l faca, ca erau maici, dar ispitele exista), sa se gandeasca la cat de minunata e curatia barbatului in fara lui Dumnezeu si atunci vor disparea si gandurile de desfranare, pentru ca vor dori curatia barbatului si nu stranirea poftei in el. La asta ma refeream. Dar intr-adevar se refera ca ele sa experimenteze CURATIA, pe care si el a atins-o, dar nu lipsa scurgerilor. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|