![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Draga Roxana,
Ma bucur foarte mult de postarea ta, deoarece este o marturie vie a minunilor pe care Sf Nectarie nu inceteaza sa le faca. In acelasi timp, imi pare rau de mama, pentru cae permite-mi sa-ti aduc cele mai sincere condoleante in pierderea suferita in familia ta, prin moartea mamei tale. Cred ca treceti inca prin momente dificile, atit tu cit si surorile tale. Imi par esincer rau, dar in acelasi timp, ma bucura faptul ca asa cum ai relatat, mama voastra nu a suferit. Probabil a fost o femeie foarte buna la suflet, cu inima spre Dumnezeu. Si voi, fetele sale, sinteti credincioase, marturie sint rugaciunile voastre care au fost ascultate. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama voastra si sa o aseze in loc d epace si de odihna! |
|
|
||||
|
||||
|
roxana,
probabil numai cine trece prin asa ceva intelege cel mai bine ceea ce simti. iti dau dreptate in tot ceea ce spui despre sf nectarie. pe langa el a mai fost si sf ioan rusul care si pe mine si pe luminita mea a ajutat-o foarte mult in lupta cu cancerul... si ea s-a dus cu pace la Maica Domnului. poate mult prea devreme... abia implinise 29 de ani. insa Dumnezeu stie judecatile Sale. cu siguranta a avut nevoie de ea... ma bucur pentru tine si pentru sora ta ca ati inteles de ce mama voastra a trebuit sa plece. si ca de acolo se va ruga pentru voi asa cum si luminita mea se roaga pentru mine... simt asta in fiecare zi. de aceea respir. de aceea traiesc... Domnul si Maica Domnului sa va intareasca!
|
|||
|
|||
|
Mi s-a facut pielea de gaina,mi s-a inundat stomacul de emotie....dau sa pland,sa ma opresc,nu stiu...cum puteti,oameni buni,sa rezistati unor astfel de incercari??? Numai credinta este raspunsul!!!
|
||||
|
||||
|
ROXANA ,ati doresc multa sanatate si nadejde de la Domnul ,sa mergi in viata drept si frumos asa cum te-a invatat MAMA ta ,
Dumnezeu s-o odihneasca in pace. http://www.youtube.com/watch?v=-ES2CvbDMfI [SIZE=5]Nichifor Crainic[/SIZE] [SIZE=+1]Unde sunt cei care nu mai sunt?[/SIZE] Intrebat-am vantul, zburatorul Bidiviu pe care-alearga norul Catre-albastre margini de pământ: Unde sunt cei care nu mai sunt? Unde sunt cei care nu mai sunt? Zis-a vantul: Aripile lor Mă doboara nevazute-n zbor. Intrebat-am luminata ciocarlie, Candela ce legana-n tarie Untdelemnul cantecului sfant: Unde sunt cei care nu mai sunt? Unde sunt cei care nu mai sunt? Zis-a ciocarlia: S-au ascuns In lumina celui nepatruns. Intrebat-am bufnita cu ochiul sferic, Oarba care vede-n intuneric Tainele necuprinse de cuvant: Unde sunt cei care nu mai sunt? Unde sunt cei care nu mai sunt? Zis-a bufnita: Când va cadea Marele-ntuneric, vei vedea.
|
||||
|
||||
|
cu antrenament ory draga... cu antrenament...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Este foarte greu prin ce trece Roxana, dar Sf Nectarie i-a adus multa bucurie, in tot necazul cel mare pe care-l are. Deci credinta Roxanei a ajutat-o intr-un moment atit de greu din viata ei!!! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| viata de dincolo | calatorul | Generalitati | 8 | 04.01.2013 11:27:43 |
| linistea in familie depinde de viata sexuala? | N.Priceputu | Nunta | 96 | 14.12.2011 15:25:40 |
| Pacea buna si pacea inselatoare | NECTARIE | Generalitati | 0 | 11.01.2011 16:17:21 |
| Sfantul Nectarie a oferit Lumina si Pacea de dincolo de viata pamanteasca | roxana23 | Intamplari adevarate | 6 | 28.05.2009 18:07:37 |
| Pacea in sufletele noastre- Pactul cu vrajmasul - pacea mincinoasa | patinina34 | Pocainta | 5 | 20.02.2009 11:02:44 |
|
|