![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Să dau ceva exemple, ca să știe toată lumea despre ce vobesc (e posibil ca nu toți să cunoască Japonia):
1) În Japonia homosexualitatea nu mai constituie o infracțiune încă de la 1868! 2) La nu se consideră a fi greșit să te căsătorești cu verișoara primară (tot nu am reușit dacă această interdicție se găsește sau nu în nou testament). Ca să fiu sincer, și eu sunt în unele cazuri de acord cu asta. 3) Prin desenele animate japoneze (anime) și benzile desante (manga) găsești chestii leagate de homosexualitate, transsexualitate (eu sunt fan Sailor Moon, care le conține pe ambele) 4) Am auzit că unii dintre japonezi se căsătoresc și conform credinței "tradioționale" (shinto și budism), dar și conform credinței creștine. Unii dintre ei chiar cred în toate 3. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Apostoli nu sunt nu numiti de neam iudeu,conform Sfintei Scripturi | mihailt | Generalitati | 13 | 02.03.2012 12:27:45 |
Exit poll conform cu tronsoanele orare standard | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 07.12.2009 13:43:03 |
Judecata de Apoi - de ce abia atunci? | sophia | Pocainta | 97 | 10.08.2009 21:00:17 |
modificare privilegii, conform Constitutiei | trandafiralb | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.02.2009 09:55:28 |
|